Vlezla jsem příteli na fb, a zjistila jsem, že mi byl nevěrný

Otázku položila: Anonymní uživatelka #365341 23.7.2016 10:15

Ahoj holky. Včera jsem udělala hroznou věc, kterou normálně nedělám, protože je to fakt hnusný. Ale nabila jsem podezření a včera se dostala na přítelův facebook. Zjistila jsem, že už mě 2x zahnul se spolužačkou, když byli opilý. Vím, že jsem tam neměla lézt, to bych teď nic nemusela řešit, ale prostě mi to nedalo...Teď nevím co mám dělat, pomozte mi prosím
Děkuju

  • 23.07.2016 14:51:19 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 23.07.2016 14:51:19 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ano, do soukromi se nikomu neleze. To je hnus. Ale podvadet sveho partnera je hnus snad jeste vetsi! Opilost neni omluva. Je to na tobe, nevim, jak se stavis k nevere, ale ja bych tohle asi neprekousla :( Muzete si o tom zkusit promluvit, ale pocitej i s tim, ze to pritel muze otocit proti tobe jakoze "co mu mas co lezt na facebook, ze mu neveris" a tak :/ :( Hlavne si od nej nenech vsugerovat, ze je to vlaatne tvoje vina a ze nebyt tve zvedavosti, nic byste resit nemuseli. To je totiz blbost...

  • Pie.com.key23.7.2016 18:07

    Ahoj, mě zaujala jedna věc, a to to, že jsi měla podezření. Proč? Z jakého důvodu? Zkus si s ním promluvit na tohle téma. Neříkej, že o jeho nevěře víš. Nikdy mu to nemusíš říct.

    Když mu to totiž řekneš, můžou nastat dvě situace - rozejdete se s tím, že důvodem je nevěra, tvůj přítel bude za toho špatného a ty za podvedenou. Ani pro jednoho nic moc. Druhá možnost - nerozejdete se, ty mu odpustíš (což znamená, že se k tomu tématu nevrátíš, nebudeš mu to připomínat, ale neznamená to, že na to zapomeneš). A to je strašně těžké, ale zároveň je to přesně to, čemu se říká láska.

    A teď si nalij čistého vína - miluješ ho? Opravdu? Což znamená, že mu odpustíš? Pak v tom případě mu odpusť hned, sama od sebe. Netrestej ho. Neříkej mu o tom. Pokud je to člověk, který si zaslouží tvou lásku, pak si zaslouží i respekt. A to i respekt soukromí.

    Sama moc dobře vím, jak těžké je tuhle situaci ustát. Proto pokud nemáš jistotu, že to zvládneš takhle s grácií, tak odejdi. Nic mu nevyčítej, nedávej mu nic za vinu. Poděkuj mu za všechno hezké a ukonči to.

  • Tak určitě bych se mu nepřiznávala, že jsi mu vlezla do mobilu, ale řekni, že se to k tobě od někoho dostalo, kdo je viděl a samozřejmě když bude chtít vědět kdo, tak nebudeš říkat, kdo to byl, že do toho mu nic není. A asi bych pak čekala jeho reakci, jak se k tomu postaví a podle toho se zařídila, co dál.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 221 otázek, kterým se dostalo 271 575 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist