Vleze se kočárek do kufru auta FIAT PUNTO?

Otázku položila: Hankara 19.8.2020 18:17

Ahojky holky , máte některá zkušenost s autem FAIT PUNTO, jestli se do kufru vleze složená konstrukce kočárku? S partnerem chceme pořídit pro mě, tak ať víme :) děkuji za rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Za mě tedy rozhodně ne. Špatně řešený kufr naprosto pro cokoliv...snad jen pro důchodce a jejich 3 rohlíky z Kauflandu :-D I kdyby se tam nějaký kočárek záhadným způsobem a s vypětím všech sil vešel, byť ten nejmenší a nejskladnější, tak nezbyde ani centimetr navíc na ostatní věci. Určitě nebudeš používat čistě na převoz prcka a kočárku, ale budeš s sebou mít mraky dalších věcí. Jak už zde bylo zmíněno...cena, co za to chtějí, naprosto neodpovídá typu vozidla. Za ty peníze seženete opravdu hezkou oktávku a nebo možná ještě lépe VW Touran. Dejte si s výběrem raději na čas :-)

  • Zalezet bude taky jaky mas kočárek a jak moc se da skladat ;) za me je punto a podobne auta taková vetsi nakupni taska :-)))
    Mame klasicky kocarek (myslim takovou tu klasickou kovovou konstrukci, 4 pevne za sebou umistene kolecka) a kdyz jej slozim, momentalne jako sportak, zbyde jeste kousek mista na nejake dalsi veci, ale taky to neni zadna slava - a to mame oktavku. Nejmin mista zaberou golfky :-D. Punto bych ja osobne nevolila. Krom toho ze je male, i ten kufr je dost uzky..:-) za ty penize sezenes i peknou a spolehlivou zminovanou oktavku.
    Ale je to samozrejme vas vyber, vase volba. :-)

  • Punto mají přítelovo rodiče (jako 2. auto). Je hodně poruchový, každou chvíli na něm něco nefungovalo. Teď už půl roku stojí na parkovišti s vybitou baterkou, nastartovat se nedá ani přes startovací box pořádně. Převodovka v háji (mají automat). Každou chvíli se do toho vrážely peníze. A taky bych neřekla, že bude nějak extra bezpečný, jak už tu bylo řečeno - taková nákupní taška :D A kufr má malý, nevěřím tomu, že by se tam kočárek vešel. Za ty peníze seženete určitě lepší auto :) Místa je v něm celkově fakt hodně málo a při jízdě vyšší než 50 km/h mi přijde hodně nestabilní, že se každou chvíli překlopí.

  • Nevejde. Mela jsem korbicku v kufru a kolecka vzadu na sedackach... Misto pro me a vajicko s mimi minimalni a to nemluvim o tom, kdyz jsem potrebovala jeste nakoupit :-D hruza

  • Kočár se tam rozhodně nevleze a dokonce ze zkušeností vím,že pás je krátký na vajíčko. Jeli jsme jednou a měli co dělat ho zapnout!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist