Vlasy v culíku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #396649 15.12.2018 18:59

Ahoj, vždy když jsem měla vlasy v culíku, vydržela jsem v něm celý den, ale asi rok zpátky mě vlasy v culíku bolí už po hodine, a musím si ho sundat, zkoušela jsem asi 6 měsícu nenosit culík (jen 3× týdne na tělocvik a treninky jsem ho mela) a teď jsem ho zkusila zas nosit do školy, ale vždy ho musím sundat, vlasy mám poměrně husté a všude mi lítají a jsou docela suché. Vlasy nežehlim víc jak 1× do měsíce a půl. Culík mi hodně vyhovuje, nikde mi vlasy nelitaji atd.., takže prosím o radu, předem dekuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • interstellar15.12.2018 20:02

    Zkus vlasy v culíku moc neutahovat a nenosit ho příliš nahoře.

  • Ahoj, tohle se mi přesně dělo, když jsem si vlasy hodně žehlila... Můžu se zeptat.. co všechno používáš na vlasy a jakou mají konzistenci? (Suché, zničené.., dlouhé..) popř. Jak dlouho sis je nestrihala?

  • Zkus nosit takové ty jiné gumičky, nevím jak to nazvat, jsou z plastu a ztočené do spirály. Nekudlí a netrhají vlasy. Třeba v Pepcu je mají za 30kč 4ks, tak to není zas tak šílená investice.
    Nebo se pak prodávají gumičky látkové, mají asi 1cm na šířku, jsou placaté a na konci zakončené uzlem. Taky v Pepcu nebo www.bjez.cz. Ty se mi taky osvědčily.

  • macicekkajik16.12.2018 9:37

    Ahoj, kup si ostropestřecový olej a při každém mytí vlasů si udělej zábal na 10 minut. Nejspíše máš jen přecitlivělou kůži. Hned jak si namočíš vlasy, nanes olej na vlasy a promasíruj s ním i kůži na hlavě, přikrej je mikrotenovým sáčkem a třeba i ručníkem, aby byly vlasy pořád v teple. Za 10 minut zábal sundej a vlasy si normálně umyj, jak jsi zvyklá. Vlasy ti nebudou tolik vypadávat a kůže by se měla srovnat. Na internetu ho seženeš.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist