Vlasy, svatba

Otázku položila: Anonymní uživatelka #407892 5.5.2019 7:59

Ahoj holky, už začínám byt docela zoufalá. Od malička nemám příliš husté vlasy, ještě ke všemu jsou jemné. Cca od 15 let se odbarvuji (nejprve sama doma, teď už cca 10 let u kadeřnice odborně). No, problém nastal až teď a v docela blbou chvíli,protože mám za 4 měsíce svatbu. Nevím proč,nevím kdy, nevím jak, prostě se mi asi postupně začali ulamovat vlasy, delku mám teď tak na lopatky. Tzn., že můj výsledný vzhled je takový,že nahoře u hlavy mám vlasy i docela huste (narostlo mi i dost vlasů nových, ale ty jsou teď krátké), ale směrem do délek se ztenčují a v culíku mám pak chlupů. Jediný zposob, jak teď můžu nosit vlasy je sepnuté nahoru,protože rozpuštěné to vypadá naprosto příšerně. Je mi jasné,že teď musím jen čekat,než ty krátké vlasy nahore dorostou a délky se srovnají. Nebýt svatby asi bych zvolila o hodně kratší střih,ale chci, aby z toho kadeřnice aspoň něco mohla udělat. Moje otázka teda zní...setkala jste se s tím některá? Jaké přípravky jste používaly? Objednala jsem si teď regenerační sadu od Yves Rocher. Mám i dost suché ty konce vlasů, tak ať aspoň trochu hydratuji. Jsem z toho na palici :-/

  • 05.05.2019 13:58:23 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Za tak krátkou dobu už asi hřívu zářící zdravím mít nebudeš, ale už to aspoň nijak nebarvi, na ty konečky můžeš používat nějaké ty značkové prostředky, už jim asi víc neuškodíš, ale jinak šikovná kadeřnice si s tím poradí. Já taky neměla vlasy nic moc, vyřešily to tři šikovné příčesy a byla jsem jak princezna.

  • Vlasy už tu zátěž z odbarvování nezvládly. Já měla to samé. Vlasy suché, lámavé. Naštěstí jich mám hodně. Barvím se 18 let, strašné!! Nejdříve červená, pak melíry, psk blond doma, oak blond u kadeřnice. Vystřídala jsem jich mraky. A konečně jsem dospěls do stavu, kdy se chci vrátit je své původní barvě. Takže už půl roku odrůstám. Aby ten přechod nebyl tAk strašný, tak jsem si nechala dát přeliv od Alciny a ten je suoer! Vlasy zacelil, jsou lesklé a sjednocené. Co mi na vlasy dělalo dobře je Mythic oil id Loreal Paris, nemastí, ale vlasy krásně vyživí, a jinak šampon a kondicioner od Natura siberica.
    Já být tebou tak vlasy zastřihnu aspoň na mikádo. Šikovná kadeřnice si s účesem poradí.

  • Skús vlasovú kozmetiku khadi plus užívať zinok (resp. tabletky na podporu rastu vlasov). Ale 4 mesiace sú krátka doba, takto zničené vlasy budeš dávať dokopy tak 2 roky.

    Kaderníčka asi nie je ktovieaká profesionálka, keď ti takto zničila vlasy.

  • Pečovat o vlasy je treba průběžně, hlavně pokud se odbarvujes. Aspon jednou za tri tydny nebo mesic nanest na vlasy hydratacni kůru. Ja třeba používám obycejny kokosovy olej a dela zazraky. A taky bych mozna změnila kadernici. Ona sama by ti mela rict jak o vlasy pecovat a nabidnout ti nejakou vyzivujici péči pro vlasy. Tim nemyslim, ze ti bude cpat predrazenou kosmetiku, ale snad vidi, ze se ti vlasy zhoršují, vysušuji...
    Na svatbu zkus treba nějaké pricesky ať máš účes podle představ.

  • Vlasy bych si na svatbu nechala klidně zacesat do nějakého drdolu a nějaké praminky vlasu po stranách.
    A co bych se s kadernici domluvila, je zkouška ucesu ještě před svatbou, aby jste měly namysleno a vyzkouseno treba i s umistenim závoje.
    Ještě je jeden důvod proč zrovna teď to vlasy delaji-taky mají nějakou periodu, ve které se více obnovují a možná jsi zrovna v tomto období.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist