Vlasy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424243 30.11.2020 11:43

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, co vám konkrétně pomohlo na zničené vlasy? Zkoušela jsem olivový i kokosový olej, ale žádný zázrak to neudělalo i při pravidelném používání. Mám i šampon z kokosového oleje i masku. Vlasy nezehlim, nebarvim, nefenuju, snažím se myt pod studenejsi vodou, ale nic nepomáhá, vlasy jsou stále nezdravé. Myju je 2x týdně.
Děkuji za rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Můžeš zkusit třeba přírodní tuhé šampony. Je to trochu nezvyk, a ze začátku to trvá, než si vlasy zvyknout, mým to trvalo asi 2 měsíce.

  • macicekkajik30.11.2020 20:35

    Především změň chemický šampón a kondicionér za přírodní. Mám strašně jemné vlasy a kdysi jsem měla stejný problém jako ty. Roztřepené konečky a suché vlasy aniž bych si je fénovala, žehlila či barvila. Od té doby co používám vše přírodní - od šampónu po masku - mám krásné lesklé vlasy a ani gumička ve vlasech mi pomalu nedrží. Já používám řadu od Natura siberica - šampón, kondicionér, masky, rakytníkový olej na konečky vlasů a živé vitamíny. Sice mi trvalo nějakou dobu, než jsem přišla na tu správnou řadu, protože jich má také několik, ale teď už si nemohu stěžovat. Používám řadu pro mastné vlasy na zvětšení objemu. Teď si jednou za čas nechám zastřihnout konečky pro oživení vlasů a jsem spokojená.

  • Tak za me se to nespravi hned, navic z me zkudenosti na hodně znicene vlasy pomohlo jen zastrihovani. Ale mam dobrou zkušenost s samponem a produkty z rady kozi mleko od zn. Ziaja. Musis ale vyzkoušet, ne každý reaguje stejne na priprsvky.
    Jinak vseobecne olej umi i vysusovat, nedobre jsou i pripravky se silikony.
    A taky bych se zamerila na vnitrni podporu, vitaminy, zdravá strava..

  • Jakou kosmetiku používáte proti vypadávání vlasů?

  • Tomaskova10.6.2021 23:10

    Zkoušela jsem snad úplně vše co jde a asi nejlepší výsledek má přírodní tonikum do vlasů, které zabraňuje vypadávání vlasů. Používám ho pravidelně i se šamponem proti vypadávání vlasů a musím říct, že mi rostou i nové vlasy

  • Mohu se zeptat, kolik za to přírodní tonikum do vlasů platíte? Na jak moc to tak vyjde?

  • Tomaskova19.6.2021 7:07

    Jedno balení můžete koupit za 500 Kč, nebo i s šamponem za 680 Kč. Ideálně se podívejte na stránky výrobce https://www.gr7.cz/proti-vypadavani-vlasu , od kterého tonikum i šampon kupuji. Opravdu to stojí za to, protože mi vlasy už vůbec nepadají.

  • Domaskova9.9.2021 23:45

    Můj manžel má taky hodně zničené vlasy, se kterými se docela trápí. Myslím si, že jeho problém je v tom, že si vlasy umývá opravdu každý den, protože pracuje ve velmi prašném prostředí. Co si myslíte vy? Je to možné?

  • Kudlackova10.9.2021 14:15

    Určitě to možné je. Můj muž byl to samé, umývá si vlasy každý den a používáním běžného šamponu si vlasy hodně ničil. Proto jsem mu koupila speciální šampon, který je dělaný na každodení použití a od té doby má vlasy opět pěkné.

  • Domaskova12.9.2021 9:29

    A jaký šampon používá? Ráda bych ho manželovi taky pořídila, ať to vyzkouší.

  • Kudlackova15.9.2021 14:14

    Používá tento šampon: https://www.hairshop.cz/everyday-wash-sampon-pro-caste-myti-vlasu/ . Jedná se o čistě přírodní produkt, který je bez parabenů a je vhodný jak pro muže, tak pro ženy.

  • Laurisska16.11.2021 19:53

    Konkrétně kokosový olej vlasy vysušuje :/ takže to není úplně šťastná volba. Důležité je u přípravků na vlasy složení, takže značka ideál, aby neobsahovaly parabeny, silikon apod aby to vlasy nezatěžovalo. Třeba jak tu píše Kudlackova, tak Philip Martins je na toto bez pochyby super, protože takovou kosmetiku má a příjemným benefitem je, že krásně všechny ty jejich produkty ať už na vlasy nebo tělo voní.

  • Majus18.11.2021 16:14

    Taky jsem se teď dívala na hairshop, protože bych chtěla zkusit jinou vlasovou péči akorát teda nevím, co by pro mě bylo vhodné, abych nekoupila něco mimo, když už za to mám dát víc peněz.

  • Laurisska28.11.2021 18:30

    Nemáš možnost se zastavit přímo na prodejnu co je v Brně ? Tam by ti totiž přímo paní majitelka poradila.

  • Tamous17.6.2022 19:11

    Kokosový olej vlasy akorát vysušuje a celkově prostě kokosový olej na vlasy nepatří. Mám suchou pokožku hlavy a dala se mi dohromady až potom, co jsem začala používat kosmetiku od thegarden.

  • Lenouch2320.6.2022 8:44

    No taky se mi dělají lupy, ale ať jsem vyzkoušela jakoukoliv kosmetiku, tak lupy se mi stále dělaly a dělají.


  • Tamous24.6.2022 16:17

    Lenouch23: Tak to zkus tady ten balíček. Je na suchou a citlivou pokožku, tak to si myslím, že by ti mělo pomoct https://expertnavlasy.eu/products/zvyhodneny-golden-balicek mám tu stejnou sadu a lupy už nemám.

  • Lenouch2325.6.2022 20:52

    Není lepší když vyzkouším jenom ten šampon?

  • Tamous27.6.2022 21:00

    To bohužel nestačí, ty přípravky na sebe navazují takže koupit si jenom šampon by bylo ne k ničemu, ale ten efekt nebude takový.

  • Lenouch2311.7.2022 15:27

    Děkuji moc, koupila jsem si tu sadu, co si mi tady na ni nechala odkaz a na vlasech je to opravdu znát. Lupů mě to zbavilo úplně, vlasy jsou krásně rozčesat a oceňuji, že kosmetika krásně voní.

  • Magdinkaa7.10.2023 9:30

    Jo já co jsem četla někde, tak kokosový olej není dobrý jak na vlasy tak ani na pleť. Já si ho mazala max v létě na nohy a ruce na opálení. On nějak ucpává i póry a s těma vlasama je to stejný. Pokud jsou suché konečky tak je dobrý nějaký olejíček co nemastí a nezanechává vlasy těžké, já mám ráda od Tomáše Arsova Marula olejíček. Používám od něj i kosmetiku na vlasy z řady Bonfire na poškozené vlasy, koupila jsem si celou sadu, kde byl právě ten olejíček, maska, keratinová voda a šampon s kondicionérem. Za mě teda pomáhá.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist