Vlasy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394855 18.11.2018 19:51

Zdravím. Chci se zeptat, je možné, že se růst vlasů zastaví v určité délce a už se dál nepohne? Chtěla bych si totiž co nejvíc nechat narůst vlasy, ale mám pocit, že mi rostou strašně pomalu. Na lidech kolem sebe, se kterými se vidím často sleduju, že jim vlasy rostou mnohem rychleji než mě, vždy když se vidíme, přijde mi, že jim kazdý týden zase o několik centimetrů víc vyrostli vlasy. Je mi 16 a vlasy mám po lopatky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, myslím, že je to tak, jak říkáš;-)Každá asi máme nějaké dispozice k růstu, taky se mi vlasy v určité délce zastaví a nehnou se dál:'-(

  • Ahoj :-D taky to tak mam :-D kdysi jsem mela vlasy pod lokty a pak jelikoz byly zničené konecky jsem si je pro jednou nechala na leto vzit vic az k ramenum, delší mikádo :-D ted mi taky od leta vůně nerostou jen o neco porad je mam jen k prsum :-D a chcu zas znova tak jak kdysi pred ostrihanim a taky mi prijde ze mi vůbec nerostou :-Ddlouhé vlasy mi slusely tak uz ze "zoufalosti" uvazuju o clip in vlasech :-D pak jsou jeste různé oleje a sera které by mely napomáhat rustu vlasu nebo přímo ty vitamíny :-D tak mozna zkusit toto taky jdem o tom uvazovala.

  • Mě se vkasy zastavily trochu nad pasem, nechávala jsem si dorůst ofinu a ta mi rostla ukázkově, ale jen dokud nedorostla ostatní vlasy a pak konec. Pár chlupů naroste ještě kousíček dál, ale o to netřeba stát, oak taky konec. Zkoušela jsem pravidelně zastřihávat i nechat nadivoko a fakt už nerostou, jen se prostě průběžně obměňují (staré vypadávají a nové dorůstají). Jinak vlasy nemám ani zničené a roztřepený vlas musím pohledat a stejnou délku mám už víc jak 10 let, ani se nemusím stříhat. Nj. můj sen byl mít vlasy ještě o kousek (10-20cm) delší, moje mamka nosila vlasy až pod zadek a mě to nejde ani nad...

  • Ja myslím, ze základ je mít dobrou kadeřnici. Ja mam vlasy hodně dlouhé, a jenom proto, ze moje kadernice používá šetrne barvy, stará se mi o vlasy opravdu zodpovedne. Sice si trochu člověk připlatí, ale výsledek stojí za to ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist