Vlasy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25424 6.10.2011 16:37

Chtěla bych se zeptat po čem vám vlasy rychlle rostou?Snažím se o dlouhé vlasy ale moc to nejde...Nejaky přípravek?Moc chci dlouhé vlasy, ale musím je žehlit.Fénuju taky ale snažím se to teď omezit.Pomáhá růstu nějaký vitamín?Co máte oskoušeno vy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky mě jedna paní doporučila tohle http://eshop.finclub.cz/lecitin-a-olejove-produkty/fin-evocaps já jsem to nikdy nevyzkoušela,aleona to má vyzkoušený a říkala že po tom rychleji rostou vlasy,jsou hustější a lesklejší a hlavně prý míň vypadávají :)

  • Biosil plus nebo methionin.

  • Ahojky.Dobrý je biosil a vitamín Bkomplex.Jinak je to běh na dlouhou trať.Jde o to,že vlasy vyživují celou délku vlasu a pokud je vlas poškozený nedostanou se až do konečků a ty potom odpadávají a proto se ti pak zdá,že ti vlasy nerostou.Takže to chce hlavně ozdravit vlas a vlasovou cibulku.Víc vlasů mít nebudeš,počet je daný už při narození,ale hustotu ovlivnit můžeš.A ani vlasy každému nerostou stejně a ani do stejné délky-můžeš mít svoji maximální délku trochu jinde.S tím žehlením-používat prostředky před žehlením a mít kvalitní žehličku :-)

  • kamaradka studovala zdravku a rikala mi, že každy ma danou konečnou délku vlasů a může se na hlavu postavit, a prostě mu vlasy delší nenarostou. ja tu svoji jeste nenasla, jako dítě jsem měla vlasy po prdel... jinak mi rostou rychle (tvrdí každý kdo mě vidí) a mám je husté a hrubé, dost kvalitní, taky nemám problém s roztřepenými konečky nebo vypadáváním... nežehlím, teď mám poprvé nabarveno, nepoužívám speciální přípravky... a popravde ani často nemyju (jsu na vlasy barbar, nebaví mě mýt si hlavu tak to šidím a myju jednou týdně, jen třeba při zpocení nebo tak myju častěji)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist