Vlasy.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #32829 1.4.2011 19:32

Ahojky. Potřebovala bych poradit.

Mám dlouhé vlasy, asi tak pod ramena, jenomže jsou strašně jemné, nejsou moc husté a rychle plihnou. Nic na nich nedrží, nemají skoro žádný objem. Potřebuji poradit co s nimi. Jaké přípravky (za rozumnou cenu), účesy. Mít je pořád rozpuštěné nebo v culíku je nudné. Nebo je mám ostříhat?

díky :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nemusíš si je nechat vysloveně ostříhat, ale kadeřnice v tomhle hodně pomůže. Já měla taky dlouhé vlasy, zplihlé, šíleně jemné. Kadeřnice mi to zkrátila jen o roztřepené konečky, ale sestříhala zpředu dozadu, plus prostříhala. Vzadu to mám dlouhé úplně normálně, dokonce to díky tomu sestříhání působí ještě delší, plus to získalo krásný objem. Ukazovala mi, jak vypadá jedna půlka mojí hlavy sestříhaná a druhá půlka jako předtím, a přestože to mělo skoro stejnou délku, rozdíl byl naprosto neuvěřitelný. Je to ozvláštnění, člověk vypadá jinak, tak nějak svěžeji. Plus délku to skoro nechává, jen je to postupně sestříhané, takže "lehčí". Fakt si to teď užívám.
    No a pokud se ti vlasy rychle mastí, tak vyzkoušet různé šampony na mastné vlasy. U každého to působí maličko jinak, já používám různé, prý by člověk neměl mít stále jeden šampon. A pak se taky doporučuje - pokud používáš kondicionér, tak ten, který se neoplachuje, jen se nastříká během sušení. Vlasy jsou pak lesklejší a nelítají.

  • No, tak to jsi na tom stejně jako já. Ikdyž dám na ty vlasy cokoliv třeba hoooodně laku na vlasy tak to chvíli drží pak to stejně splihne a akorát to mám zacuchaný... Takže to já bych taky ráda věděla co s tím. V den umytíje nosím rozspuštěný druhý den už musím v culíku a umýt. Třetí den už je to katastrofa-tak na kšiltovku :D

  • ahojky, já mám jemné dlouhé vlasy.. když jsem měla barvu, tak vypadaly jako řitké (ono barva vlasy ještě víc zjemní), barvu jsem si nechala odrůst, vlsy se mi krásně zlepšily, zhutněly... jinač objem získáš i foukáním a jsou přípravky na jemné vlasy a objem... já je mám stále v copku, protože mám mimi a tam dlouhý vlasy vadí a jinač mám clipy (vlasy na sponkách) a ty si dávám na různé příležitosti a vypadá to perfektně a nikdo to nepozná...

  • Já používám sprej Volume - Nivea. Je to taková modrá lahvička, stojí stovku, vypadá, že je malá, ale vydrží dlouho. Po umytí si to nastříkáš do mokrých vlasů a vyfénuješ. :-)

  • Ahoj, taky mám jemné vlasy a nic moc nedrží. Pokud chceš něco drastičtějšího, ale co funguje, tak zkus vodovou trvalou. Ta by se měla vymýt tak za 3 měsíce, i když mě vydrží dokud vlasy neodrostou. Ale vlasy drží tvar i do druhého dne. Stačí si je vyfoukat přes kulatý kartáč do hladka nebo nechat kudrlinky, na co máš náladu. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist