Vitamin B6 Pyridoxin

Otázku položila: Anonymní uživatelka #375449 13.12.2018 10:49

Dobrý den, ráda bych poprosila o radu. Snažíme se o miminko. Mám krátkou luteální fázi. Na doporučení jsem nasadila vitamín B6 Pyridoxin 2x denně 2 tablety => 80mg/denně. Přijde mi, že po tomto vitamínu trpím průjmem. Je to možné? Má někdo podobnou zkušenost? A také jestli jste někdo bral tento vitamín kvůli prodloužení LF, tak jestli to zabralo? Předem moc děkuji za jakoukoliv odpověď.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nikdy jsem takovy preparat nebrala, ale myslim ze ten prujem to zpusobovat muze. Ja kdyz jsem mela predepsany horcik ve vetsim mnozstvi, take mi zpusoboval prujem - je to jakoby ,predavkovani,.
    Nejlip ale bude kdyz se poradis se svym lekarem, jestli by nebylo lepsi zvolit jiny pripravek ci alespon dávkování :)

  • Ahoj.. doporučila bych zkusit kapičky Gynex.. Mě celkově hrozně pomohly na srovnání cyklu. Jsou to jen bylinky, chuťově nic moc, ale dá se to zvládnout :-D Když mrkneš na net, tak mají i super recenze. Berou se 3x denně 5 kapek po dobu 21 dní. Pak 7 dní pauza a pak znova. Nemusí se ani čekat na první den MS, prostě nasadíš jakýkoliv den cyklu :-)
    Držím palce, aby se brzo zadařilo :-)

  • KatieD13.12.2018 18:27

    Ahoj, průjem jsem sice neměla, ale podařilo se mi díky tomu posunout si LF o jeden den měsíčně ;-) takže o 4 dny za 4 měsíce...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist