Více dírek v uchu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #399309 27.3.2019 12:38

Ahojky, je to trošku vedlejší dotaz, ale už delší dobu uvažuji o třech dírkách v ušním lalůčku. Je mi 14 let a mamka mi to dovolila. Je lepší si to nechat nastřelit nebo propíchnout? Musí tam se mnou jít máma? Pokud máte nějaké postřehy, tak budu velmi ráda, když se o ně se mnou podělíte.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Za mě propíchnout. Mám 3 dírky v uchu - na druhé jsem byla ve 12 a třetí jsem si dělala sama ve 13. Máma by s tebou jít měla.
    Záleží jaká je jehla a přístup doktora, ale mělo by to být OK. Jehla může být na konci ukončená větším špuntíkem pro lepší uchopení (tu nedoporučuji). Lepší je neukončená dutá jehla bez špuntíku. Více to bolí, pokud se to píchá ze zadní strany ucha (to se nejčastěji dělá tou se špuntíkem). Ale píchat si to sama doma bych nedoporučovala. Kdyby ses proto přeci jen rozhodla, doporučuji náušnice zlaté nebo z chirurgické oceli.
    Objednávala jsem odtud https://poisonbite.eu . Tam se dají objednat i ty jehly bez ověření věku.

  • zakewka27.3.2019 22:15

    Osobne jsem velky odpurce nastrelovani. Za me jedine jehla. Rodic musi jit taky, budou chtit souhlas. Ja bych si od doktora nenechala ani vzit krev, natoz pichat nausnice. Ale to asi tim, ze jsem sestra. Takze za me, jit a mamkou do piercigoveho studia a nechat pichnout tam:-)

  • Blankaaa27.3.2019 13:29

    Za mě bych si nechala náušnice nastřelit, je to rychlejší a proto možná míň bolestivý. Zkus se zeptat doktora, co je nejlepší.

  • řekla bych, že do 14 let by u toho měl být přítomen ZZ. ve věku 15- 18 by mohl stačit jen podepsaný souhlas se zákrokem.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist