Vibrační lehátko pro miminko

Otázku položila: Anonymní uživatelka #388607 2.2.2019 15:10

Ahoj, cekam druhe dite, na prvni jsem tuhle vec kupovat nechtela, ovsem s druhym si nejsem jista. Kdyz se budu hrat s prvnim nebo v pripade krize, je to fajn? Jak se to libilo vasim detem? Kupovat nebo jsou to vyhozene penize? Chci poridit na bazarku. Dekuji za kazdou zkusenost.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • janalab2.2.2019 16:19

    Za me zbytecnost, mela jsem chvilku u prvni, u druheho ne.

  • WojKa2.2.2019 18:06

    Za mě taktéž zbytečnost, měla jsem doma sedmnáctiměsíční dítě, když jsem si z porodnice přinesla dvojčátka a lehátka měla a nevyužila téměř nikdy.

  • KatieD2.2.2019 18:15

    Měli jsme houpátko a také to nebyla žádná hitparáda :-)

  • Měli jsme a vyuzivali docela dost. Ne ze by v tom byl maly porad. Ale vzdycky nachvilku kdyz jsem potrebovala neco udelat a mit volne ruce. Hezky mohl pozorovat co delam, neplakal. A i prvni prikrmy jsem mu davala v lehátku kdyz jeste neumel sedet, aby mohl byt v zidlicce:-)

  • petulinkaa132.2.2019 23:22

    u prvni dcery jsem mela houpačku s tou konstrukcí a dalo se to vyndat na jakoby lehátko, houpačku (ani si nepamatuji jestli šlo i vibrovat) ale hrálo to atd. a dcera to využila dost, líbilo se ji tam. U druhe dcery jsem pořídila houpačku, kamaradka mi půjčila to vibrační lehátko, pořídila jsem pěknou hrací deku a výsledek? druha dcera z toho nadšená nebyla ani u jednoho :-D jo chvíli tam vydržela,ale žádný zázrak, takže jsem to prodala, spíš to lehátko bylo dobré na první začátky prikrmu nebo na zahrade, že v tom byla, ale spíš ji to zaujalo až lezla a mohla s tím dělat blbosti a mít to potom jako chodítko :-D ale vyloženě vibrování mít fakt zapnuté nemusela :-D jak jsem byla od první dcery zvykla, že byla na všechno tak jsem všechno pořídila i podruhé že, no a byla to blbost :-D ale tak kup bazarkovy a dyztak prodas dal kdyby se tam prckovi nelíbilo, to je dite od dítěte ;-)

  • Já do to ho nepůjdu. Nepřipadá mi to zdravé.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 618 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist