Vibrační kroužek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #88739 13.2.2013 19:26

Ahoj holky ,chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s vibračními kroužky , a jestli je při jejich použití nutné použít lubrikační gel . A jak dlouho vám vydržely jsou jen na jedno použití ? Děkuji :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kdysi dááávno... jak to byla novinka... jestli myslíme to samé (na penis) vydrželo to na jedno použití, ale vibrovalo to dlouho, s gelem nevím, snad ani ne... ale celkově o ničem, nevrátili jsme se k tomu.

  • Přesně tak, všichni ho tehdá museli mít...kupovala jsem dražší, takže na jedno použití nebyl. Pro bejvalýho nic moc, pro mě spíš nic než moc, takže zbytečně vyhozený prašule...

  • zirafka1114.2.2013 8:21

    s bývalým jsme ho zkusili jen tak pro zpestření, ale osobně musím říct, že jsem to skoro nepoznala...sice vydržel vibrovat více než jen jedno milování, ale nijak mě to neoslovilo..ale přítelovi se to líbilo, to je pravda...lubrikant jsme přitom nepoužívali

  • Mě to přijde spíše zbytečná než užitečná věc při sexu

  • Simone14.2.2013 11:53

    My to občas používáme na zpestření a nám se to líbí moc :-D A vydrží to poměrně dlouho, tak na měsíc, kdybychom ho používali denně (což samozřejmě nepoužíváme, takže nám vydržel klidně rok). Jo a lubrikant jsme nepoužívali.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist