Vhodnost spodního prádla pod uniformu u zdravotní sestry

Otázku položila: Anonymní uživatelka #409037 23.7.2019 10:44

Pracuji jako zdravotní sestra, kdo jste byl někdy v nemocnici, víte, jak ,, kvalitní" jsou oděvy zdravotníků a zejména prosvítající. Asi před měsícem k nám nastoupila mladá kolegyňka. Nosí výhradně tanga, ne že bych ji šmirovala, ale prostě to nejde přehlédnout. Paradoxně když má bílá, tak je to snad ještě patrnější. Myslíte, že bych ji to měla nějak vytknout nebo ji upozornit? Přijde mi to takové vulgární.. nebo jsem jen moc konzerva? Protože když to nevadí ani panu primáři, jak se zdá..

  • 23.07.2019 19:53:57 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 23.07.2019 19:53:56 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je to asi o tom co máte za předpisy, ale pracovala jsem v farmacii a měli jsme nakázáno spodní prádlo tělové či bílé barvy, bez krajek či zdobení a nosily jsme stejnokroje v bílé barvě s znakem firmy. I tanga byli nedoporučené. Ale záleží i na vkusu daného člověka a jeho pohodlí či nepohodlí v prádle a vkusu. Sama nosím tanga minimálně a raději nohavičky.

  • Carrie00723.7.2019 16:30

    Mě by to teda nějak ani nenapadlo řešit... Osobně mi teda víc vadí spodní prádlo, které se pod kalhotama rýsuje, než pidi prosvítající kousek látky. Pod pracovní kalhoty nosím, co je mi příjemné, ale je pravda, že krom kolegyň s nikým jiným moc do kontaktu nepřijdu...

  • Nevim, mne je toto vseobecne neprijemne, natoz v nemocnici. Je to jako kdyz zenska koji - taky tam proste sjizdi zrak.
    Je mi 24 - nejsem stara ,,konzerva,,. :D. Ale netusim jak bych ji to rekla.

  • Ony bílé kalhotky, a to jakékoliv, jsou pod bílým oblečením vidět více než telove. Stejne tak bila podprsenka pod bilym trickem je vice nápadná.
    A já bych ji to asi řekla normálně na plnou hubu, zda ji to nevadí, že ty bily tanga ji tak prosvitaji. To, zda jsou ji pohodlna bych se ani neptala, protože predpokladan, ze pokud by nebyla, tak je nenosi. Ale u těch bílých si to ne kazdy uvědomí, že je to pod bílým oblečením tak vidět. Většina lidí si řekne, že pod bílým jsou bílé nejlepší a ono vlastně prd.

  • Je mi 22 let. Ano 22. Pracuji v nemocnici na gynekologii jako zdravotní sestra. Moje máma tam dělá doktorku tak jsem šla pracovat s ní. Máma má modrou uniformu ale všechny sestry mají bílou. Myslím si že ti co mají uniformu zelené modré či jiné barvy, ty si tanga můžou dovolit. Záleží na tom jestli je to průhledné a vyzývavé .
    A ti co mají bílou ti by se měli držet tělové a už vůbec né tanga. Přijde mi to lepší protože zvědavé pacienty by to mohlo lákat, a ostatní by si to mohli troufnout taky. Nejsem stará konzerva ani nějaká coura tanga nosím ale spíše jen doma před manželem, pod určité tvary oblečení atd. spíš jen příležitostně ale co bych opravdu neudělala je si tanga vzít do práce. Potom bych to považovala za vulgární.

  • Buď ráda, že má aspoň ty tanga 😅 v dnešní době by nemusela mít ani je...

  • To je jasné, že to doktorům nebude vadit :-D . Já si myslím, že bys jí neměla nic říkat. Je to každého věc, jaké nosí spodní prádlo. Já nosím také tanga, objednávám si je z https://www.moda-pradlo.cz/ , a kdyby by mi někdo řekl, že je nemám nosit, tak bych ho určitě neposlechla :-D .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist