Vestkyne

Otázku položila: Anonymní uživatelka #377196 21.9.2017 22:01

Ahoj holky,
Byly jste nekdy u vestkyne? Nebo alespon telefonovaly nebo psaly sms?
Vyplnilo se to? Verite temto vecem?
Diky za odpovedi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je lepsi si s temato vecma jako je vesteni, spiritismus moc nezahravat! Znam spoustu lidi co diky tomuto dopadli velmi spatne. Kazdy je strujcem sveho vlastniho stesti! Nedovol aby Ti nekdo dirigoval zivot jako nejak prepoved od kartarky.... Bud svobodna... Ale jestli chces o svobodu a vnitrni klid prijit, tk tam klidne bez.

  • Tvuj zivot se bude odvijet podle toho jak se rozhodujes Ty... Jsi strujcem seho vvlastniho osudu..diky svym vlastnim rozhodnutim.

  • Kamkri22.9.2017 7:56

    Pozor na šarlatány, jsou jich mraky - a těm na sms (dle reklam v rádiu) bych už vůbec nevěřila. Já znám jednu "čarodějku" osobně - ta je opravdu dobrá - pracuje s kartami, energiemi, řeší čakry, dělá konstelace a EFT. Ale pozor, nikdy ti neřekne, co máš udělat, jak se rozhodnout. To je na tobě. Správná kartářka atd. ti toto nikdy neřekne - nesmí tě navádět.

  • Já jsem nikdy nevěřila, ale jednou (asi 2 roky zpět) jsem u kartářky byla. Hodně ale záleží na "výběru" (jak už bylo napsáno) - mně se naštěstí povedlo, paní byla skvělá. Nic jsem jí nechtěla o sobě říkat a ona toho opravdu hodně věděla. A přesně jak už je psáno - nic mi nediktovala, řekla, že vše je jen na mě... Bylo mi mimo jiného předpovězeno, že moje první dítě jen čeká, až si některé věci srovnám a pak že bude chtít na svět. Nevím, co to mělo být, ale momentálně jsem těhotná (17tt) :) Podle kartářky bude moje první dítě holčička, doktoři to zatím nepoznali. Takže já jen čekám, co mi potvrdí doktoři a podle toho se uvidí :-D

  • Carrie00722.9.2017 12:29

    Byla jsem kdysi dávno, před 16 lety u takové staré kartářky. Moc si z toho výkladu nepamatuju, jen mi utkvěla v hlavě dvojčata, bydlení v Praze, dostudování bez problémů a o dost starší partner, který je v tu dobu zadaný.
    Do Prahy jsem se dostala, čirou náhodou díky studiu, jehož dokončení teda úplně bezproblémové nebylo, dvojčata se nám povedla, ani nevím jak a muž je o rok a chlup mladší.... Tak nevím :-). Ale je pravda, že jsem tam šla spíš ze zvědavosti, než z touhy o nasměrování v životě :-)

  • Babička vykládá karty a moje babička to dělala taky. Ale je tu takové pravidlo, nikdy ona sama o sobě neřekne, že to všechno vyjde a tvrdí, že každý je svého štěstí strůjce. Na druhou stranu, zatím mi vyšlo všechno co mi vyčetla z karet. Ale nedělá to pro cizí a hlavně prababička vykládala i cizím, ale NIKDY by si za to NEVZALA PENÍZE. To byla její zásada. Věřila na to, že když to děláš za peníze tak jsi šarlatán a chceš se jen obohatit. Stejně to vnímám i já. Nikdy neříká konrkétní věci, karty také mluví jen v náznacích. ;-) Za mě klidně to zkus, ale nikdy to není stoprocentní, tak aby ses extrémně řídila výkladem.

  • Ahoj, já jsem byla u kartářky jednou s kamarádkou ze zvědavosti a spousta věcí, které mi řekla, i co řekla kamarádce, tak se vyplnily. Na druhou stranu v kartách nebyla zmínka o synovi, až když jsem jí o něm řekla, tak jsem z toho byla taková rozpačitá. Rozhodně to ale byla dobrá zkušenost a jak se říká, zkusit se má všechno :-) . Já si mnohem radši přečtu horoskop na https://www.astrohoroskop.cz/denni-horoskop . To můžu každý den, takže mám každé ráno takové malé zpestření :-) .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 516 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist