Věštectví

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51895 30.5.2012 0:59

Ahoj, chtěla bych se jen zeptat, jstli na tohle některá věříte a kdyby ste u nějaké větkyně byla, tak jestli se vám to vyplnilo? Jen mě to zajímá ..Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já tomu nevěřím :) U věštkyně jsem nikdy nebyla a kdybych k ní šla, asi by to bylo zajímavé a zkušenost, ale člověk nemá chtít vědět, co bude. :) (vždycky si vzpomenu na Erbenovu báseň Štědrý večer :D ) Jestli mě má čekat něco špatného, tak to ani nechci vědět a na to dobré si ráda počkám. Kromě toho by mi asi bylo líto dát tolik peněz, které, když studuji, nemám, za něco takového. ;)

  • Já osobně na to nevěřím,ale moje mamka tak trochu ano a zatim se jí prý některé věci od ní splnily. Sice třeba s odstupem několika let,ale splnilo. Prý je ale dobré nad tím nepřemýšlet,zajít si tam,vyslechnout si to a hned to vypustit z hlavy,protože jinak si přidělává starosti,které se třeba ani nemusí vyplnit. Třeba se ptala i na mě a věštkyně jí řekla,že jsem si našla přítele(nevím,jak to věděla,ale byla to pravda) a že to dlouho nevydrží a jsme spolu už rok a nevypadá to,že by to mělo končit :) Nebo mamce už 6 let předpovídá dítě a furt nic. :D Udělej si na to vlastní názor,ale já tomu moc nevěřim :)

  • luckasim30.5.2012 7:58

    Ahoj, já jsem na rozpacích.. U věstkyně jsem byla v 19ti letech a něco se mi splnilo a něco ne.. Ona sama říká, že když si člověk změní jinou cestu je osud jiný..Udivilo mě, že z karet našla něco, co nikdo nevěděl..

  • Já bych k věštkyni nikdy nešla, kdyby mě řekla něco negativního, jak se znám, tak bych tomu věřila, byla bych z toho pak špatná a musela bych na to pořád myslet. :-)

  • luckasim30.5.2012 8:11

    Máš pravdu, mě počítala roky do 40ti let a všem co znám, tak cca do 80ti let.. O smrti nepadla řeč, ale furt mám pocit, že si musím užívat a tak nějak vyřešit osobní věci.. je mi 26 let..Více k věštkyni nejdu...

  • Ahojky, je to hrozně zvláštní. Veškerému takovému nadpozemskému nemůžu říct že nevěřím, ale asi bych k věštkyni nešla. I když je pravda, že máma s tátou když spolu chodili u jedné cikánky byli, a tam jim řekla, že máma bude mít děti - prvorozenou dceru a syna. Tátovi řekla, že bude mít také prvorozenou dceru, ale 2 syny. Mávli nad tím rukou, protože to byla jen "hloupost", ale dneska to tak doopravdy je. Rodiče jsou rozvedení. Těžko říci, jestli je to jen souhra náhod, nebo jestli to doopravdy věděla. :) Já osobně nic nezavrhuju.....

  • já jsem teda byla, ale už tomu moc nevěřím... něco se mi splnilo, ale to hlavní co se má splnit tak to, že se máme stěhovat a že tady mají být problémy- myslím v domě, kde žijeme... nic z toho se zatím neděje... kamarádce zatím od stejné vědmy nevyšlo nic...už bych nešla.. pokud mi to vyjde, uvěřím.

  • ono asi záleží i na tom, na jakou větškyni kápneš.
    sestře něco řekla, zatím se jí to nesplnilo a asi ani už nesplní. druhá ji nějaké věci řekla, a ty se zatím plní.
    myslím ale, že takové informace hodně ovlivní i chování člověka a pak se snaží i sám bud naplnit nebo vyhnout tomu, co se dozví. takže úplně bych to asi nezavrhovala, ale pokud už někam jít, tak k někomu, kdo je prověřený zkušenostma jiných. a brát to s nadhledem jako variantu možné budoucnosti ne jako 100% pravdu a realitu co bude.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 583 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist