Venušiny kuličky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40729 23.6.2012 12:32

Ahoj holky,
uvažuji, že bych si koupila Venušiny kuličky, ale neumím si představit, jak to zapojit jako erotickou pomůcku při hrátkách s partnerem? O:-) Jde to vůbec? :) Poradíte mi nějaké tipy?
Děkuji za odpovědi. :)
E.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Teda tak teď fakticky nevím, jestli si děláš srandu nebo jestli to myslíš vážně rajdo? :-D Ale zas se nijak moc nedivím, už jsem se setkala s divnějším využitím erotických pomůcek...třeba jeden pár s vibrátorem uspával miminko, prý ho uklidňuje jak to vrní.... :-o... No nic. Teď k otázce. Venušiny kuličky jsou vynikající pomůcka, ale spíš bych na posilování poševního a pánevního svalstva než na dráždění. Samozřejmě se dají využít s partnerem při předehře, může ti je různě zavádět a tak, ale největší význam mají, když se dlouhodobě nosí, tím se posiluje svalstvo a pak je lepší milování s partnerem :-)

  • Radím ti, kup si!!!! Dá se to využit i při michaní omáčky, když zahušťuješ. Normálně je tam hodíš za chodu a nechaš tak 10 minut vrnět když tam předtim dáš mouku ( hladkou ) a maš omačku pěkně zahuštěnou. S přítelem jsme na to čučeli jako blázen.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist