Venušiny kuličky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33694 18.11.2011 16:47

Gynekoložka mi po porodu řekla, že mám povolené pánevní dno a dala mi sadu cviků. Na netu jsem našla, že se účinek cviků zvýší pomocí Venušiných kuliček. Chtěla jsem se zeptat zda to může být pravda. Mně přijde, že by to spíš mohlo škodit - že by se vagína mohla víc "vytahat" (promiňte ten výraz, ale lepší mě nenapadá :-) ). Děkuji za případnou odpověď nebo názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • vanilka0718.11.2011 21:34

    Ahoj,

    Venusine gulicky sa daju kupit v roznych velkostiach. Cely trik spociva v tom, ze si ich zasunies dovnutra a na to, aby Ti nevypadli, musis "stahovat" svalstvo, tym padom ho teda trenujes a moze sa dostavit trebars aj orgasmus :-)
    Doporucujem vybrat radsej mensie gulicky.

    Vela stastia.

    Mia

  • Prý to vážně pomáhá na to posílení.. včera jsem zrovna viděla v DM drogerii přímo určené k posilování svalstva pánevního dna. Pokud to lékaři radí, snad ví co dělají... My se o tom bavili s manželem a že prý kdesi to taky četl, že je to po porodu dobré.

  • Ahojky, ja se priznam, ze jsem to tak cetla a v DM kdyz se zaregistrujes pri malem mimi, tak dostavas takove slevove knizecky a v te jedne je na to prave nejaka sleva, ze to pomaha na zpevneni. Tak to asi funguje,ale osobne to vyzkousene nemam, teprve jdu na kontrolu po porodu,tak uvidim co mi rekne doktor.

  • Ahoj, když jsme měli v práci školení o inkontinenci, tak nám školitelka doporučovala vřele venušiny kuličky na posílení pánevního dna. Tak to bude asi pravda, sama s tím zkušenoust nemám.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist