Ven v mrazech

Otázku položila: Jitinka 23.1.2019 11:59

Ahoj holky, chodite s dětma ven teď v mrazech? Jaká je hranice, kdy by deti ven neměli chodit? Dekuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Chodime naprosto v kazdem pocasi od narozeni. Ted je male rok a trictvrte a jeste nebyla marod. Proste mraz neni prekazka. Prece nebudeme tyden sedet doma na gauci a cekat, az se otepli.

  • Do minus 10muzou jit ven pak se nesmi ale kojenec do minus 5

  • hajtlik23.1.2019 12:17

    Nevím jak staré máš dítě. Moje 7 let, 5 let a 6 měsíců chodí bez problémů. -10 není žádný mráz, na horách je kolikrát více pod nulou :)

  • My jako učitelky v MŠ měly uvedený strop - 10, ale řídily jsme se i okolnostmi, jestli foukal vítr, svítilo sluníčko a podobně.

  • Chodim v kazdym počasí uz od narozeni (ted ma dva roky). Akorat kdyz fakt mrzne nebo je jinak hnusne, tak venku nebyvame, tak dlouho jak jindy. Jen moje sousedka starsi pani to nemuze pobrat a kolikrát stoji pred vytahem jakoze nemame ven vubec chodit a snazi se me presvedcit, ze by jsme tam nemely jít a nechce nas tam pustit :-D

  • terryk23.1.2019 14:00

    Chodíme úplně normálně ven už od narození. V těch mrazech se akorát vycházky zkracují na jednorázový hodinový pobyt venku. Dokud byla dcera novorozeně, chodili jsme jen na dvacet minut, půl hodiny, když bylo -7 a méně. Jinak taky na tu hodku. Ale já jsem asi extrém, spousta holek, co znám, by v mrazu ven nechodila s malými dětmi, rozuměj kojenci, vůbec :-)

  • Od narození jsme chodili ven za každého počasí alespoň na hodinu. Prcek nejlip spal venku v kočárku. V jeho 3m jsme byli venku i ve vánici. Pokud je mimco dobře oblečené, tak s nanoznikem az nahoru je v kočárku fajn a je tam pěkně teploucko i za mrazu.

  • MagdaRadilka815.3.2023 11:15

    My chodíme ven do -5 stupňů. Tak nám to radila doktorka. Samozřejmě nejsme venku hodinu, jen na takovou menší procházku, abychom se oba vyvětrali a pak zase zalezeme domů ke kamnům. Topíme dřevem v akumulačních kamnech, která máme z flamen.cz/product-brands/norsk-kleber/ a nemáme doma nijak přetopeno. Topíme na 22 stupňů, to je podle mě tak akorát. Teplo tu máme naštěstí i ráno. Bála jsem se, aby tu nebyla ráno zima než zatopím, ale přes noc se z kamen uvolňuje teplo, takže je tu i ráno 22 stupňů.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist