Velmi rychlý orgasmus bez ejakulace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #342815 22.1.2017 11:56

Hezké dopoledne všem,
chci se zeptat na přítele. Jsme spolu rok a čtyři měsíce. Od začátku měl problém s hodně rychlým nástupem orgasmu. Prakticky vyvrcholí ještě při líbání nebo muckání a pak hned ztrácí zájem o další pokračování v něžnostech. Myslela jsem si, že je to nervozitou ze začátku, ale teď bych už řekla, že je problém někde jinde. Navíc u něho většinou ani nedojde k ejakulaci. Občas se objeví akorát malá kapička, ale o žádném výstřiku nebo aspoň výtoku nejde ani mluvit. A vůbec aby se semeno ukázalo musíme mít dlouhý půst, třeba takový týden. Jinak to je bez ejakulace. Snažím se s ním o tom mluvit, ale jde to těžko. Chtěla jsem už několikrát s ním zajít k lékaři, ale nechce o tom ani slyšet. Bere to jako svoje selhání a čím víc se o tom snažím mluvit a pomoct mu, tak je to horší a akorát se naštve.
Já prostě ten sex potřebuju, nahrazuju si ho všemožně sama, ale bojím se co přijde až budeme chtít mít děti. On ho tolik k životu nepotřebuje. Ve všech směrech je to dokonalý chlap, chtěla bych mu pomoc, ale on si nechce nechat. Co byste dělaly vy na mém místě. Budu ráda za každou radu. Děkuju předem.

  • 22.01.2017 14:16:19 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To zní, jako by měl opravdu zdravotní problém. Vyšetření lékařem by určitě bylo na místě, pokud do budoucna plánujete děti. Jestli ale ztrácí i chuť se tobě věnovat, radši si to promysli, jestli bys třeba nebyla šťastnější s někým míň sobeckým.

  • Myslím si, že by to resit měl. A nechovat se jako dite. Pokud mas rada sex,tak by se situace jen zhorsovala. Celkove asi muzi neradi resi tyto problemy, ale zavirat pred tim oci nic neřeší. Mě osobně by to časem také vadilo. Ale musí si to uvědomit on, že to problém je.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist