Velmi častá chuť na sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #422176 20.2.2020 16:59

Ahoj holky.
Poslední dobou mě trápí jedna věc. A to podle mě už trochu přehnaná a častá chuť na sex. Chci sex mnohem častěji než můj přítel a pak kvůli tomu mezi námi vznikají i hádky a problémy a ja jsem kvůli tomu kolikrát i nepříjemná a nervózní. Jemu stačí mít sex 1x zhruba za dva až tri dny, já bych ho mohla mít klidně i 3x za den. To se jemu ale nechce. Tvrdí, ze je unavený nebo prostě nemá chuť. Já pak musím sama dost často masturbovat, protože mi ten sex nestačí a dost mě to štve. Četla jsem si na internetu dost článku o nymfomanii, tam zmiňují i to, že takhle nemocná žena se vyspi i bez problému treba s úplně cizim člověkem, nebo bezdomovcem. To bych já zase neudělala. Ale na sex myslím skoro 24/7 a pořád si přijdu hrozně neuspokojená a trápím se i kvůli tomu. Myslíte, že je to normální, nebo bych měla navštívit nějakého lékaře? Je mi to ale dost trapné tohle s nekym řešit. :-( Já jako dokážu normálně fungovat, i v práci a tak. Ale skoro každou volnou minutu na ten sex musím myslet. Děkuji za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A nechceš se mnou vyměnit přítele? Můj by sexoval denně a mně by stačilo 2x týdně. :-D

  • Francy20.2.2020 17:41

    Dosáhneš při sexu vyvrcholení, případně uspokojí tě partner jinak? Já to tak dřív měla, když jsme měli sex docela pravidelně, ale přítel mě nedokázal dovést k orgasmu (problém byl na mojí straně, nedokázala jsem se úplně uvolnit).

  • Ja to mela taky tak. Jen s problemem ze muz radeji misto sexu masturboval. Chvili trvalo nez se to trochu poupravilo abychom byli oba víceméně spokojeni, ale jde o kompromis. Nemuzes si dupnout ze sex proste chces tolikrat a on pobezi. To by tak mohlo byt taky i z jeho strany tak :-)
    Jinak možná by to chtělo trochu obmenit a prinest so sexu neco noveho, stereotyp po case prestane bavit a tak to bylo zvetsiny i tenkrát u nas..

  • Já taky žila ve vztahu, kdy já chtěla 3krát denně a manžel byl pořád unavený, nechtělo se mu, "dneska ne" a "az zitra"'... a jsme rozvedeni a on s novou pritelkyni ma sex x krat denne - resp. nemuzu to vedet stoprocentně, ale verim tomu - ja ho nepritahovala, nehodili jsme se "chemicky" k sobe a jinde nam to ted uz jde.....
    Nerikam, ze to je Tvuj pripad...jen dalsi myslenka...a poznatek, ze sex a partnerska chemie je moc dulezita... :-)

  • Já mám pořád chuť na sex, i když jsme s manželem skoro 15 let. On už však moc ne a raději dává přednost práci. Několikrát jsem se ho snažila svádět, ale on měl příliš moc práce, takže z toho nic nebylo. Dřív na něho stačilo vystrčit trochu zadek a dokázal zahodit, co měl zrovna v ruce a šel na mě. Jak v něm zase probudit touhu?

  • Vaclavickova23.5.2021 20:25

    Ano, můj byl také tak. Stačilo trochu zavrtět zadečkem a už se šlo na věc. Potom mě začal zanedbávat se slovy, že má pořád moc práce. Já jsem si však poradila a koupila si erotické oblečení, kterému prostě neodolá, takže jsem v něm zase probudila touhu.

  • Také už jsem o tom přemýšlela, ale nemám si to kam objednat. Máme doma děti a nemohu si nechat poslat baliček z erotického obchodu. A někde na zásilkovnu bych se asi styděla si to jít přebrat...

  • Vaclavickova25.5.2021 6:11

    Z internetového obchodu https://e-kondomy.cz/ z toho nemusíte mít strach, protože mají perfektně diskrétní balení. Když si na jejich stránkách kliknete na kolonku vše o nákupu, tak tam najdete i fotky jak vypadají jejich balíčky. Potom už se nebudete bát si ze sexshopu nic objednat.

  • Purkova23.8.2021 14:16

    Jak mám v sobě zase probudit chuť na sex? Dokážete mi prosím poradit? Už dva roky jsem s manželem spala tak nějak z povinnosti, ale teď už se mi do toho nechce vůbec...

  • Kotkovaeva26.8.2021 10:55

    Tak jako to mají muži. Tak i pro nás ženy existují prášky, které dokáží zase zvýšit chuť na sex. Já tomu teda ze začátku nevěřila, pak jsem si však prášek vzala a vletěla jsem na manžela hned, jak jsem ho uviděla. Tehdy jsem ho zničila úplně. Od té doby si prášek tak jednou za 14 dnů vezmu a užíváme si spolu zase sex jako na začátku našeho vztahu.

  • Purkova27.8.2021 11:12

    Nevěděla jsem o možnosti takových prášků pro ženy. Opravdu jsem si myslela, že tuto možnost mají jen muži. O jaké ty prášky jde?

  • Kotkovaeva28.8.2021 1:21

    Já před tím také ne, ale jsem moc ráda, že jsem je nakonec vyzkoušela. Můžete to také zkusit http://www.supererekce.com/fly-pro-zeny/22-fly-pro-zeny-1-baleni-3-tablety.html uvidíte, jak do vás zase najdete ta chuť a ohromná potřeba mít zase pořádný sex.

  • Jarmillka28.6.2022 15:15

    Jo tak fly mám taky doma a musím říct, že je to super záležitost pro nás, co doma máme doma předržence, kteří to chtějí pořád na rozdíl od nás :D

  • Tyjo, tak to já jsem to teď měla spíše obráceně. Bohužel jsem na sex neměla chuť vůbec. Bylo vidět, že partnera to dost trápilo, ale snažila jsem se mu vysvětlit, že problém není v něm. Naštěstí se to ale povedlo vyřešit. Hodně pomohlo i to, že jsem začala chodit na erotické masáže do https://mataharisalon.cz/cs Prvně sama a pak i na párové s mým partnerem. Teď už je situace zase mnohem lepší.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist