Velikost podprsenky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #407597 31.12.2019 19:52

Ahoj,
chtěla jsem si udělat po Vánocích radost a koupit novou podprsenku. Nejvíce mi vyhovují balkonetky, takové ty "klasické" podprsenky mě tlačí uprostřed. Podprsenky nakupuji nejčastěji v obchodě H&M, jsem studentka a dražší už jde trochu za moje finance. Moje oblíbené balkonetky bez push-up jsem našla, ovšem má velikost 75B mi byla malá, prsa jako kdyby přetékala a tvořila ještě jedna prsa, zkusila jsem tedy 75C, už jsem hned věděla, že ta mi bude zase velká, taky že byla, seděla teda lépe než ta 75B, ale nebylo to ono. Doma mám dvě balkonetky, jedna je právě 75B, ta už mi začíná být malá, druhá je 75C push-up, ta mi sedí ze všeho nejvíc, push-up je jen lehce, ale já chci nosit prostě bez toho, aby si pak někdo nemyslel, že mám větší prsa než doopravdy. Tabulky na internetu mi říkají každá jinou velikost. Já teď přemýšlím, kde teda zajít koupit podprsenku. Máte nějaký tip? Nejlépe v Olomouci? Dokonce bych i ocenila, kdyby mi tam paní prodavačka vyloženě pomohla. Děkuji za jakoukoliv radu

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Veľkosť podľa tabuliek je orientačná, výrobcovia nevyrábajú všetci predsa rovnako, to je rovnaké pri všetkých konfekčných veľkostiach, nie je Mko ako Mko, nie je bota 38ka ako bota 38ka... Čiže, treba ísť do obchodu a skúšať. Za mňa naj podprsenky z Intimissimi, tie ceny nie sú také horibilné, keď si hlavne človek spočíta, koľko taká podprsenka vydrží a predovšetkým - podprsenky z butikov nie sú dobre tvarované a kvalitné a tým bohužiaľ dokážu do budúcna spôsobiť problémy. Ja nosím push up bez kostíc, sedia super, nič ma netlačí... Paráda.

  • Změř si obvod pod prsy a kolem prsou v podprsence.
    Nebo ať ti to někdo změří.
    https://www.johany.cz/jak-se-mam-zmerit/
    A pak můžeme říci více.

  • Ja si teda taky nekdy kupuju u nekterych push up - ne protoze bych chtela abych mela vetsi prsa ale protoze mi proste lepe sedi. A nikomu do velikosti podprsenky nic neni, nikomu se zpovidat nemusis :-) takze osobne bych se vykaslala na pocitani a koupila bych to co je ti pohodlne.
    Jinak jsem videla docela casto vyber balkonetek normalne v Tescu :D, mam odtud sama nekolik podprsenek a jsou OK :-) zkus se treba podivat tam.

  • Astratex.cz Velikost sedí úplně akorat

  • Nakupuji na bonprix.cz pokaždé mi tam podprsenka sedí, je to sázka na jistotu.

  • A opravdu je vám ta 75 velikost správně?
    U podprsenky hodně záleží i na materialu. Každý výrobce to má taky o trochu jinak. U některých si troufnu tvrdit, že by vám mohla stačit 70D. A to už je velikost která se ne všude sežene. Mám pod prsy 87cm a velikost 75 je mi u některých výrobců i volnější (hlavně třeba po tom, co ji tak měsíc nosím A ona trochu povoli).
    Dcera má pod prsama 77cm a nosí velikost 65 (košíček D-E) a je jí obvykle akorát, velikost 70 se po týdnu nošení vytáhne a je volná.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist