Velikost plínek

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33108 5.5.2012 10:58

Ahoj maminky, prosím o radu. V jednom obchodě ted mají akci, Pampers Midi 4-9 kg z 229,- Kč na 129,- Kč, jeden balík jsem koupila, jde mi o to, má cenu kupovat třeba ještě jeden? V tom jednom balíku je 58 ks. Nedávno jsem si koupil v lekarně dva balíčky plenek na 3-6 kg, to bych měla na ten první týden, dohromady je to 60 ks, vůbec nemám představu, jakou mají miminka spotřebu, myslíte, že když koupím ještě jeden ten balíček Midi 4-9 kg, že se to upotřebí?

Holky děkuji, skočím dneska ještě pro dvoje balení, rekonstruujeme, takže je třeba šetřit každou korunku, doufám, že malému budou vyhovovat...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No sice ještě nejsem maminka,ale švagrová má děti,ale myslím,že mi říkala,že na měsíc má tak minimálně 2 balíky plen.Takže já bych se nebála koupit toho víc.:-D

  • Já teda nepapírovkuju, ale myslím si, že vel 4-9 kdy bude mít dítko dýkl než ty menší, takže bych je koupila.

  • klidně kup si do zásoby já mám 5týdnu do porodu a také jsem si nakoupila od pampers balik 108 plen v akci... 3 balíky a ještě 2 koupim určitě 3-6 kg;-)

  • já porodila dítě 3,7 kg a jedniček plínek jsme spotřebovali 4 balíky, dvojek asi 8 balíků, klidně si nakup do zásoby když jsou v akci. Já ze začátku spotřebovala 8-12 plen za den. Měla jsem i do zásoby z akcí nakoupené vlhčené ubrousky a přebalovací podložky a hodilo se mi to všechno. Problém byl jen s plínami trojkami, těch mi dost zbylo, ale zase jsme to odprodala za cenu, za kterou jsem to koupila, takže pohoda. A něco jsme si nechala na případné druhé dítě. Návštěvy většinou donesla po balíku plínek a taky se to hodilo. A pampers byly pro nás ty úplně nejlepší a používám je stále, zatím se je synovi nepodařilo pročůrat jako některé jiné ani z nich nemá opruzeniny nebo vyrážky (je atopik).

  • Ahoj.
    Já osobně mám dítko drobínka a ještě nedávno jsme používali velikost 4-9 kg. Momentálně je mu rok a půl a teprve používáme velkost 8-14 kg. A stejně i tato velkost je mu veliká. Má to pomalu obmotané kolem dokola.
    Takže si klidně plínky do zásoby nakup.

  • Určitě kup. Já si orientačně psala spotřebu plín a jenom za první tři měsíce jsme jich spotřebovali přes 500 kusů. Malá miminka se ti klidně pokadí po každém nakojení, takže přebaluješ 8-12x za den. Náš malej měl 9 kilo v 6m, takže to určitě upotřebíš.

  • Ahoj, tak mě se malej narodil 3,22, jedniček jsme měli jeden balík 78 ks a dva balíky asi 58 ks (neužili jsme je úplně všechny) Dvojek jsme měli 3-4 balíky (nevím jistě) asi kolem 80ks. Docela rychle jsme přibývali. Docela dlouho jsme pak měli trojky, těch jsem spotřebovala opavdu hodně.

  • Já ám zatím jen jedničky s výřezem myslím 2-5kg??Ted si nejsem jista pak mám jedny dvojky pak jedny midi a ještě určitě koupíl jedny dvojkový ať mám anchjvilku pokoj jsou od huggies ted je mněli v akci v Tescu je jich tam 90Ks což je dobré

  • Ahoj, klidně si je kup do zásoby, ty 1 2 - 5 kg asi 3 balíky ty huggies velké, pak jsme měli dlouho 2 skoro až do 3 a kousek měsíce - to jsou ty 3 - 6, možná 4 - 5 balíků a teď máme 3 (4 - 9 kg) teď máme balík s 96 plenkami na tak dva týdny. Náš malý už teď tak rychle neroste, když se hodně hýbe, tak si myslím, že je bude mít dlouho. Tak vždycky, když jsou taky někde v akci, tak kupuji. Teď mají v akci v rosmanovi zelené velké 96 ks pampersek za 333 Kč a předtím byly za 299. :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist