Věkový rozdíl 15 let...

Otázku položila: Bývalá uživatelka #176169 19.2.2017 15:29

Zdravím, je mi 19 let a mému milému 34. Je mi obrovskou duševní podporou a ochráncem. Miluje mne takovou, jaká jsem a já jsem mu za to vděčna. Jen si lámu hlavu s tím věkem. Má podle vás, vztah s věkovým rozdílem 15 let šanci?
Děkuji moc za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jitinka19.2.2017 16:07

    My jsme s přítelem o 13 let, máme spolu desetiměsíčního chlapečka a budeme se brát... JInýho chlapa bych nechtěla. A ani si neumím představit, že bych žila s mým vrstevníkem...

  • Ahoj,mě je 25 a manželovi 43.Je to nejlepší muž na svetě.Jsme spolu krásných 6let,čekáme spolu čtvrté dítko a jsme všichni velká spokojená rodina a tak jsme si to i přály.Navzájem se podporujeme,když je problém SPOLU vše vyřešíme. :-)

  • Myslím, že se to těžko posuzuje. Jde o to zda tam jsou i jiné faktory. Má už děti? Je rozvedený nebo svobný. Já měla o 13 let staršího, začli jsme, když mi bylo 20 a po 5 letech šli od sebe. Rozdíly tam prostě byly.

  • Martasek8919.2.2017 15:42

    Dle me je to o lidech. Nekomu vydrzi i rozdil 20 let. Nekdo je par let od sebe a stejne to neklape. Takze se to neda rict. Mne osobne velky rozdil vadi. Zkratka jsem nikdy na o dost starsi kluky ani nekoukala. Kamaradka ma pritele ve veku jeji mamy. Je rozvedeny a ma deti. Ji to nevadi, sama mit deti nepotrebuje. Ale kolikrat z ni pri.psani cisi, ze ji ten rozdil i vadi. Ale jinak jim to klape :-)

  • My jsem s přítelem o 17 let. Je už dlouho rozvedeny a bydlí s námi jeho 16 leta dcera, kterou má ve své péči. Jsme spolu 2.5 roku a za celou dobu jsme neměli jediny problém. V září se nám narodí mimco. Já bych se věkového rozdílu nebála. :-)

  • Petrakim19.2.2017 18:00

    Moje mamka je znovu vdaná za manžela o 11 let staršího a maximalne si rozumí.co vidím ovšem jako trochu riziko je stáří.ono sedesatnice a 75 let starý manžel se hodně projeví.dokud je lidem do 60,tak to je v poho.ten věkový rozdíl ná své plusy a minusy jako každá jiná věc :-)

  • Ano :) my jsme o 11 let a za tyden se dokonce bereme a mame uzasneho syna :) pokud se milujete, tak vek je opravdu pouze cislo. Samozrejme se musite hodne tolerovat. Muj obcas " zapomene" ze jsem o tolik mladsi a ze chci obcas vyrazit se svymi prately ven :-D ale jinak je mnohem lepsi nez kluci v mym veku. Moji byvali partneri jsou fakt pubertaci, rodina jim nic nerika a vernost? To je pro ne cizi slovo :O= takze za me pokud chces mit rodinu, tak je rozumnejsi starsi partner :)

  • Ještě doplním,že moje sestra chodila s přítelem(mají neplánovaně dceru)10let a rozešly se,protože už neměly sex...a to je podle mě ve vztahu důležité...
    Další sestra je s přítelem(mají plánovaně 2děti)14let a těch 13let je i zasnoubená...nevím co si o tom myslet..dost často se hádají,ale stále jsou spolu a dokonce kupují domeček.Nevím jak dlouho jim to vydrží..

  • To je asi opravdu těžko říct, jen takhle, když o tom vztahu víme jen ten věkový rozdíl..
    Taky jsem měla o skoro 20 let staršího chlapa a bylo to parádní! Ted mám "vrstevníka" a budeme se brát...
    Kamarádce je 25, žije s chlapem, kterému je mu cca 44, druhé kamarádce je 26 a chodí s žákem toho 44 letého.... život je prostě nějak dal dohromady a klape to :)
    ALE - samozřejmě, pokud to bude napořád...on bude dědeček - dříve než ty babičkou...to je jedna věc, ale asi se zatím neberete, tak na takové řeči čas..
    No, ale opravdu je zarážející, když 34letý chlap žije s rodiči....tam je něco špatně... pracuje? Proč nežije sám..?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist