Vedro a spaní miminka

Otázku položila: Ebony 6.8.2015 14:24

Ahoj holky jak vám spí mimčo přes den v tomhle vedru? Mě mala vůbec nechce spát,ji blbe přes den,je mrzuta pak se u jídla vzteka.V noci je to dobry ale ten den Já už nevím jak na to.☺

  • 28.08.2015 20:34:04 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk6.8.2015 15:31

    Já se obávám, že s tim nic neuděláš, leda byste se přestěhovali do ledové jeskyně:-) v těchhle horkách prostě špatně spí a je nevrlej každej, kór miminka. Náš drak včera spal za celej den jen půlhodinu. Dneska dvě, ale není to žádná sláva ani v noci. Vždycky se probudí celej zpocenej, ať větrám, jak větrám. Prostě na africký teploty nejsme stavěný.

  • Naše toho taky moc nezaspí přes den. Je protivná, no, unavená. V noci je to teda v pohodě.
    Asi s tim nic neuděláš..hlavně ať pije a nech ji klidně jen v plínce :-)

  • Ahojky mi spíme celkem často, hodně ho sprchuji vlažnou vodou klidně každou hodinu, dostatek tekutin a ovoce, ani se nedivim že jsou protivný v tomhle vedru jo a je jen v plince :)

  • Ahoj, já mám přes noc otevřená okna, aby se nám to doma co nejvíc vychladilo, ale když jsou teplé noci tak to moc nejde, takže pak zapínám ochlazovač vzduchu, protože jinak bychom se doma uvařili. Pokud ho nemáte, tak doporučuji. Mrkni se na https://www.testino.cz/ochlazovace-vzduchu . Stojí většinou pár korun a budete mít díky němu doma příjemně. My máme ochlazovač od Oravy a letos už také párkrát běžel.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist