Večerní spaní

Otázku položila: dancewomen 14.5.2016 21:44

Zdravím,jdu si pro radu,pisu z tel.,tak se omlouvám za chyby. Mám 7 měsíčního chlapecka a od 6 měsíců mi začal špatně spát, budi se pri každém přetoceni, celé noci jen vstavam přetacim zpět na záda a dávám dudlik. Už jsem uplne vyčerpána:-(Poradi někdo něco prosím?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • martanek9014.5.2016 21:59

    Nerostou mu zoubky? Nám to malá začala dělat taky nějak kolem 7 měsíce a vyklubal se z toho zub :-)

  • terryk15.5.2016 7:45

    Pořadím snad jen vydržet, vypadá to na zuby. V krajní nouzi se da maznout calgel, ale dlouho to nevydrží. Aspoň u nás nevydrželo. Dítě se takhle co hodinu dvě budilo deset měsíců.

  • Tak ho nech spat na bříšku, to by neslo? Ať už klidne na noc usíná na bříšku a nebude se přetáčet. Obě holky mi tohle dělaly. Tu první jsem také pořád pretacela zpět na záda, pak jsem byla už tak unavena, že jsem ji prostě nechala usnout na bříšku a bylo. Spala mnohem lépe než předtím. Stejně i druha.

  • dieťa sa naučilo novú schonosť a precvičuje aj v noci, v polospánku, naspäť to už nevie urobiť. je normálne, že deti, ked su už trošku pohyblivé, horšie spia. ja som si malého brala k sebe do postele a mala som ho tak pod palcom. no a je to tak doteraz.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist