Vážení si kluka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #61454 31.3.2012 14:02

ahoj jak si mám přesněji vážit kluka ? on tvrdí že si ho vubec nevážím ? :( tak jak mu to dokázat ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl31.3.2012 14:11

    v jakém momentě ti to říká?
    Vážit znamená, být k němu slušná, mít respekt, důvěru. A takový ten základní kodex který by měl mít člověk ke každému svému blízkému.
    Líp to asi popsat neumím, když víc k tomu nenapíšeš. :-)

  • Souhlasím s full.avl, napsala bych to uplně stejně.
    Musíš se ke svému protějšku chovat s úctou a respektem, VĚŘIT MU ....což si tady všímám, že je pro plno dívek velký problém. Ale bez toho jde vztah většinou rychle do kopru.

  • dzusinka31.3.2012 17:26

    No, takže otázka nezní, jak si ho vážit, ale spíš jak mu to dokázat... Člověka si prostě buď vážíš, tzn. respektuješ jeho rozhodnutí, necháváš mu určitou míru svobody, respektuješ jeho názory, i když nejsou stejné jako tvoje a pak je to na tvém chování znát... nebo si ho nevážíš. Pokud si ho podle všeho vážíš, tak pak může být ještě problém na jeho straně. Dost kluků a chlapů začne tyhlety věty prohlašovat v momentě, kdy mají na obzoru nějakou novou (samozřejmě) lepší partnerku a snaží se té původní dávat jakoby šanci. Chtějí, aby se ukázala lepší než ta druhá, ale ta druhá je samozřejmě takhle na začátku dokonalá, protože on se jí zdá dokonalý. A v tom je jádro pudla. Chlapi pro nás chtějí být dokonalými a chtějí o tom vědět.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist