Vaše zkušenosti z otěhotněním, a pití kávy u muže před stykem.

Otázku položila: Jajinkaaaa 4.1.2013 15:28

Ahoj chtěla jsem se zeptat je na ovulaci nějaká 100% šance otěhotnět ? :-( Někdo říká že se mu to nedaří i přes tu ovulaci tak já už nevím mám jedno dítě Samíka je mu 1 rok :-) a na další mimi se nám furt nedaří :'-( teď budu mít ovulaci tak jsem zvědavá ale mám strach že se to zase nepovede 8-o četla jsem že prý docela pomáhá i Heřmánkový čaj tak ho ode dneška piji a prý pro muže je dobrý pít kafe ale prý tak 2 hodiny před sexem prý pak ty spermie jsou hbitější a je prý více pravděpodobné že to vajíčko oplodní tak nevím co je na tom pravdy a jestli znáte nějaké rady na pomoc otěhotnění tak bych byla moc ráda :-) kdyby jste se o ně podělili já už nevím co dělat furt si zkouším těhotenský test a je vždy negativní tak pak brečím :-) a jinak předem děkuji všem za odpovědi :-) a přeji všem snažilkám aby jim to vyšlo :-) tak ahoj

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já nevím ale já jsem otěhotněla ihned a to mam zakloněnou dělohu. Myslím si že problém je v psychice.

  • nám trvalo rok než se zadařilo. a zadařilo se nakonec, když byl styk den před ovu. v den ovu se po většinu času nedařilo.
    ale hlavně to chce klid a netlačit tolik na pilu. máte teprve roční mimčo tak záleží na tom, jestli ještě kojíš nebo ne, jak máš pravidelnou ms a dalších faktorech.

  • O kave jsem neco slysela, ale popravde tomu moc neverim. Je to o psychice coz sama velmi dobre znam. Mame doma 15mes chlapecka a ted jsem cerstve tehu a uvidime jak to dopadne. Ja na to taky myslela, ze to nejde a proc a naraz byl takovy s zahul s malym,ze jsem rikala, ze tedka ani nechci, ze jsem porad unavena, nestiham a meli jsme sex dva dny pred ovu, prvni a treti den ovu, takze nam to vyslo. Rikej si,ze je fajn,ze mas uz jedno mimi a venuj se mu a uvidis ze to prijde.

  • venysek4.1.2013 15:36

    To to tom kafi pro muže jsem četla taky a myslím, že na tom může něco být, ale hodně podle mě dělá psychika.. Pokud víš, že ovulaci máš a všechno je v pořádku, tak se na to vykašli, děj tomu čas a ono to pak přijde samo.. To se potvrdilo u mě a to jsem ani nevěděla, jestli tu ovulaci mám :-D Pokud tomu vyloženě chceš pomoct, zkuste mít sex třeba den před ovulací, ať si spermie na vajíčko hezky počkají, ale víc bych to nehrotila.. Každopádně držím palce :-)



  • Kava sice povznasi, ovsem ta doba puseobeni je hodne kratkodoba, pricemz pak nastava faze utlumu... Nechala bych kavu kavou a doporucila bych obohatit jidelnicek antioxidaty a misto kavy trebas kvalitni zeleny caj;-). Je znamy fakt, ze thein povznasi predevsim dusicku a to na dobu vyrazne delsi nez je usobeni kafeinu na telo. Zastavam totis nazor , ze v mnoha zivotnich i kritickych situacich se vyplaci pracovat na dusi. Telo, jakozto jeji vlastni odraz (odraz nasi duse)si poradi samo;-), od toho je tu priroda a prirodni zakony.

    Ty mas ale chlapecka, vid? Doporucuji Ti vyzkouset metodu Dr. Jonase, vinikajici zalezitost, jen neni treba se odradit pripadnymi prvotnimi neuspechy a vyckat. http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-poceti

    Chtela jsem poslat jeste jeden clanek, jak na chlapecky, jak na holcicky, bohuzel jsem uz nenasla, takze kdyby Te to zajimalo, tak jsi mi pisni, treba to nekde jeste vystracham, nebo Ti nanejhur popisu princip;-)

    Krasny den, Kareline



  • hlavne nebudte smutny, kdyby ty holcicky vam nevysly...Ja vim, ze ta holka pro maminku hodne znamena, ale zase moje kamaradka, cele tehu spolehala na holcicku a vysel zase chlapec a pak dokonce prohlasovala, ze mela jit na potrat a predstavte si, ze mela neskutecne tezky porod, decko trikrat omotanou snuru kolem krku... Takze kdybych mela devcatko a chlapec se mi nakonec nepodaril, tak bych byla stastna jako blecha a respektovala rizhodnuti odjinud, protoze mile damy verim, ze nas odtud ridi "mozecek" milion-nasobne vetsi a schopnejsi, takze se obcas vyplati smirit s tim, jak to zaridl a nepidit po tom, "proc zrovna ja ne"

    Zdravim vsechny cerstve tehulky a kdyby toho na vas nekdy bylo moc, tak si za mnou prijdte popovidat;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist