Vaše zkušenosti při výběru sportovního kočárku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31449 27.7.2012 18:51

Ahoj holky, obracím se na Vás, abyste mi pomohly vybrat sporťák. Nemůžu se rozhodnout. Mám vybrané tyto tři a nevím, pro který se rozhodnout Quinny Buzz, Concord neo nebo Mura 4? U toho Quinny se bojím, že se mi tam malý moc dlouho nevejde, ten Concord má podle mě kolečka jako na golfkách a bojím se, že se s ním bude v zimě špatně jezdit a ta Mura 4 tam nevím, jestli je dobré to madlo na děti? Děkuji za Vaše názory.

Děkuji holky, tak už máme kočárek objednaný, nakonec jsme objednali zelenomodrou Muru. Moc se na něj těšíme :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Z vlastní zkušenosti bych doporučila X-lander X3, XA:-)

  • Martasek8927.7.2012 19:24

    Žádný jsem neviděla osobně, ale dle fotek bych vybrala Mura 4 - má nej kola.

  • lulatko27.7.2012 21:47

    Nevlastním ani jeden z nich, ale z vyjmenovaných bych taky byla za Mura4. Nad Concordem jsem svého času uvažovala a byla pro něj coby pro sporťák téměř rozhodnuta, ale četla jsem hodně recenzí, kde uživatelky popisovaly problém s koly nebo brzdičkami či čím to - už si to přesně nepamatuji. A jelikož my trajdáme hodně v terénu, nakonec jsem se rozhodla pro jiný. Já bych určitě nebrala kočár s předním kolem zdvojeným (Quinny Buzz) - neplecha v zimě, kdy se mezi ta kolečka nabere sníh a je konec.

  • Ahoj, osobně se přikláním k Mura 4. Byl to druhý kočárek, nad kterým jsem uvažovala. Nakonec vyhrála Teutonie a jsem naprosto spokojená. koukej na velikost a šířku lůžka a to, zda má polohování pod nožičkami - některé kočárky nemají možnost polohování a tudíž dítě pak spinká s nohami dolů, což je strašně nezdravé pro jeho zádíčka, protože se prohýbá. Ale to je většinou případ golfek a nebo takových těch moderních kočárků, které mají místo sedačky spíš takovou skořepinu (nevím, jak to nejlépe popsat). Kamarádka měla u Quinny neustálý problém v Praze s píchlými koly, proto jsem dala přednost bezdušovým nenafukovacím.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 564 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist