Vaše reakce na partnerovy bývalé vztahy?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52782 19.12.2011 22:01

Jak reagujete (ne navenek, ale právě ve vás vevnitř) na fotky bývalých žen, které má partner stále na památku uložené v počítači neb v šuplíku?
Jak také reagujete na fotku (já ji objevila na facebooku omylem), kde se líbá s kamarádkou (doba, kdy jsme se ještě neznali) a přitom on tvrdil, že přede mnou si s ní určitě neulítnul... Nevadí mi to, že se stýkali před tím, než jsme se poznali, ale mrzí a uráží mě to, že mi lhal a tvrdil, že zrovna tahle ho ani trochu nepřitahuje a nic nikdy s ní neměl....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Chlapi jsou jiní a nepřijde jim tohle jako problém, zaručeně by ti řekl, že ti lhal, aby ti neublížil a neudělala jsi scénu. Popradvě nechápu proč tohle nějaké ženské vadí. Mám přítele o 20 let staršího, takže předemnou měl hromady ženských, vadí mi jen ty, které ho tahaly do postele když byl už se mnou, nebo ta, která se nás snažila rozeštvat. Ale ostatní? Dyt mi nic neudělaly, jen milovaly stejného chlapa. S některými se kamarádím, s jinými ne a žádné fotky ani památky na předchozí vztahy mi nevadí. Strávil s nima kus svého života a já mu to opravdu brát nebudu, z nějakého důvovu se rozešli a já vím, že miluje mě. Nevidím důvod k trápení nad takovými hloupostmi. Klidně mi dejte mínusy, ale já svému příteli věřim a vždycky jsem věřila, nikdy mě nezklamal, ani mi neublížil a už jsme spolu opravdu dlouho. Má v počítači staré fotky, smazal jich plno, aby mě to netrápilo, ale když jsem to zjistila, řekla jsem mu, že si je klidně může nechat, stejně jako nějaké památky co na ně má. Já bych se nedokázala rozloučit s ničím od mého přítele, kdybychom se rozešli, minulost se smazat nedá.

  • třeba to byla jen obyčejná pusa a žádný vztah to nebyl, prostě si jen dali pusu a někdo je vyfotil a jinak nic víc.

    Nebuď tak žárlivá, nebo se z toho zblázníš. Partnerovi musíš věřit. Nic jiného ti nezbyde. A když tě podvede, tak to holt nebyl ten pravý.

    Já jsem ze začátku taky žárlila, postupem času mi ale došlo, že vůbec nemám na co. A to mu i volala a psala SMS jeho bývalá, ale on měl prostě mě a tím to haslo.

    Opravdu se jen nauč partnerovi věřit a pro oba bude ten vztah zase o něco lepší :)

  • Verousek8920.12.2011 8:45

    Já se o takový věci vůbec nezajímám, zabývat se minulostí nic neřeší. Přítel taky určitě ještě někde má fotky, ale vůbec o nich ani nevím, už ani nevím, jak vypadají, protože se o ně nezajímám :) To, že má někde fotku, kde se líbá s kamarádkou, ještě nutně nemusí znamenat, že spolu něco měli. Já bych možná ještě takovou taky někde vyštrachala, nehrajme si na svaté, že :) Myslím, že řešíš zbytečné věci, nauč se partnerovi věřit a nezaobírat se minulostí. Akorát by mě zajímalo, proč tvrdíš, že ti lhal, když to vlastně ani nevíš, když říká, že ho nepřitahuje, tak by mě opravdu zajímalo, jak jsi přišla na to, že podle tebe lže:) Myslím, že to jestli ho přitahovala nebo ne, ví jen on sám...

  • Zacni priteli verit, hrabat se v jeho minulosti a zarlit na fotky na facebooku, tim si zadelas akorat na problemy. Muj pritel mel prede mnou taky nekolik vztahu a v zivote by me nenapadlo zarlit. Je pravda, ze tu posledni nesnasim, ale to z toho duvodu, ze jsem mela to "poteseni" poznat ji a zjistit, ze je to hrozna kr..a. Ale nikdy by me kvuli tomu nenapadlo rict priteli, at se zbavi jejich spolecnych fotek. Dokonce mame doma od ni i plysaky. Je to jeho minulost, ja mam taky schovane fotky a dopisy a zkusil by si mi na ne sahnout, takovyho chlapa bych ihned vyhodila. A k te byvale, ona je napriklad duvod, proc se ja dneska nemuzu podivat ani na jendu fotku z doby pred ni, protoze je vsechny bez jeho souhlasu a vedomi smazala z pocitace, vyhodila, protoze tam byly jiny holky nez ona. A jak to dopadlo? Je z ni expritelkyne... Kazdy mame neco za sebou a o nekterych vecech nechceme mluvit, treba o puse s kamaradkou, v pripade tveho pritele... tak to proste neres, ted je tvuj!

  • Simone20.12.2011 10:10

    Musím se přiznat, že sama mám doma schované zamilované dopisy a fotky už z první třídy včetně všech vážnějších vztahů. A není to tím, že by se mi po některým z těch mužů /natož chlapečků z 1.B;) stýskalo nebo bych po nich toužila. Prostě je mám jen na památku, ráda si s úsměvem na tváři zavzpomínám na ty časy, ale na mé lásce k mému nynějššímu muži to nic nemění. S tím lhaním je to blbý, ale přítel ti asi nechtěl ublížit, a tak radši zapíral. Ono je totiž těžké věrohodně vysvětli, že ty fotky a psaní máš na památku, ale že žádný pocit stesku necítíš. Být tebou, nechala bych to být a neřešila bych to. Jen bych třeba příteli řekla, že lhaní do vztahu nepatří a že budeš radši, když ti bude říkat pravdu, ať je jakákoli. Na druhou stranu se ale pak musíš i podle toho chovat a pokud ti pravdu bude říkat, nedělat scény ;)

  • My jsme s manželem bývali dlouhou dobu dobří kamarádi, takže si jeho bývalé pamatuji osobně a on mé bývalé. Fotky a dopisy apod. věci mám také schované v krabici vzpomínek :D Nejsou tam jen bývalí, ale dopisy od kamarádek,přání k narozeninám apod. V pc jsem taky měla fotky s bývalým, neprohlížím si je, ale mám je tam, fotky se fotí jako památka na minulost a ne aby se smazali až se stanou minulostí. Uklízeli jsme a našli jsme přáníčka a dopisy od jeho bývalých, tak jsme se nasmáli spolu a zase je schovali. Myslím, že na tom nic není, každý má svou minulost a tak to je. Normálně si povídáme i o těch bývalých. samozdřejmě ne jaký byl kdo v posteli apod. :D Ale teď jsem mu právě povídala o mém prvním příteli jak to vlastně bylo atd.

  • Dokonce máme i nechané dárky od bývalých :) Jsou to dárky na památku, proč je vyhazovat, navíc je jedno od koho to je, může se to hodit, tak máme hromadu krásných plyšáků od mého bývalého a manželových bývalých, kteří se teď budou skvěle hodit pro našeho syna. Na řetízku, který dostal od mé předchůdkyně nosí náš snubní prsten, já nosím náušnice od bývalého. Přece se to nevyhodí, jen protože to je od bývalých. No a jinak,že ti lhal je špatné, možná ale věděl proč... A to že se s ní někdy kdysi líbal nevylučuje to,že si o ní nemyslí nic dobrého a že se mu nelíbí. V mládí jsme dělali blbiny a někdy jsme trochu ujeli a nejsme na to hrdí,ale čo bolo, to bolo :)

  • Ahojky, ona každá žena chce být pro chlapa ta jediná, takže tvoje rozladění celkem chápu...zároveň je ale z toho, co píšeš, znát velká citová nejistota...Asi byste měli trošku zapracovat na důvěře ve vztahu. Pokud tě to trápí, tak se partnera na rovinu zeptej, jestli tím, že si schovává fotky vyjadřuje to, že ony byly důležitější než ty...Přijde mi trošku zbytečné nípat se v minulosti, když tu za prvé nevyřešíte a za druhé jste se pravděpodobně v té době ani neznali, tak proč si kazit vztah žárlivostí?
    Můj přítel fotky bývalých přítelkyň nikde nemá nebo jsem na ně alespoň nenarazila, ale pamatuju si, když jsem u něj byla poprvé doma a v pokoji viděla fotky nějaké slečny...Strašně jsem začla žárlit a bylo mi líto, že si se mnou začal a přitom má všude ještě její fotky...Nechávala jsem si to pro sebe, ale stejně jsem to pak nevydržela a zeptala se, kdo je ta slečna, že má v pokoji její fotky, když říkal, že je už dlouho sám...Byla to nástěnka jeho sestry, odstěhovala se a tu si tam nechala...Tady aspoň vidíš, jak jsou ženy od přírody nedůvěřivé a zbytečně :-))
    Přítel má se svými ex dobré vztahy, píše si s nima, chatuje...neříkám, že mě občas nepřepadne žárlivost, když vidím, že si s jednou z nich píše, zatímco já sedím vedle něj, ale vím, že mě miluje, tak se v tom nenimrám :-)

  • petulinkaa1320.12.2011 16:18

    heled,minulost je minulost,jak rikam,co bylo to bylo,musime se koukat dopredu,manzel zadne fotky svych bejvalek nema,ani od manzelky byvalé a ani nic od ni,tak je fakt,ze ona mu toho moc nedala a co mel naposled od ni pred rozvodem retizek tak ten dal synovi a nechal si radci ten muj novy odeme :-)

  • Ahojky, hmmm chlapy se to lhaní a zapírání asi učí na základce :) taky nedokážu pochopit proč prostě neřekne, libila se mi, ale neklapalo by to... vždyt na tom nic není...každý z nás má nějakou minulost.... řeším s přítelem něco podobného.. nebo spíše už asi půl roku se snažím mu věřit a nežárlit... ale ono je to těžké když lže...několikrát jsem mu říkala, že je pro mě milejší pravda, i když bolí než lež... ale oni to asi nepochopí...

  • ja za sebe...zurila bych a jsem tip,ktery jak jedna vevnitr jedna i navenek takze,kdyby me to stvalo coz asi ano,reklu bych mu to.

  • Ahoj. Ti chlapi to mají asi všichni v sobě, mluvit "polopravdu", zatloukat ;-) . Je pro ně jednodušší říct polopravdu či zatlouct něco, jen aby se nemuseli zpovídat a vysvětlovat. Žel my ženské vždy na to přijdeme.
    Já to vnímám tak, že kdyby Ti lhal co se týká současnosti, pak bych si dala "vykřičník". Pokud jde o minulost, tak to asi moc neřeš. Proč na FB má fotky z minulosti? To by se mi nelíbilo... A reagovala bych na to.
    Jinak také žárlím na bývalou partnerku, vůbec nevím proč. Byl s ní 10 let, se mnou je 3 a dokonce jsme se vzali (na jeho popud). Možná proto, že občas na něco vzpomene, či přirovná a že si spolu "uživali" v sexu, charakterově jim to moc neklapalo (proto si ji ani nechtel vzít). Já pro něho šílená vášeň nejsem, ale po jiných stránkách si maximálně rozumíme. Také se neumím nějak s jeho ex "vyrovnat"

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 525 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist