Váš názor na lesby...

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34401 9.6.2012 9:59

Ahoj holky,jaký máte názor na lesby? Díky za odpověďi

Holky,co by jste si myslely o člověku který si dá na profil timeline(facebook) legalizace gay.Myslely by jste si že je lesba/gay?

Holky,co by jste si myslely o člověku který si dá na profil timeline(facebook) legalizace gay.Myslely by jste si že je lesba/gay?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nemám proti ním nic, žádnou lesbičku neznám, ale znám muže homosexuály a bisexuály... jsou to skvělí kamarádi, jsou zženštilejší, ale jsou mnohem lepšími přáteli než často hodně pomlouvačné, závistivé a mstivé ženy :) Ze začátku jsem dost dlouho nesnášela pohled na dva líbající se muže, ale už jsem si zvykla ;)
    Každý se nějak narodí a jestli některé z mých dětí bude homosexuálně orientované, tak s tím nebudeme mít já, ani manžel problém. Je mi líto, jak se na homosexuály někdo dívá, snad to lidi přejde...

  • lulatko9.6.2012 10:15

    Lesbu osobně neznám, mám kamaráda homosexuála a žádný problém. Za svou sexuální orientaci nemohou, tudíž nerozlišuji, jestli je někdo lesba, gay nebo heterák. Jediné, na čem záleží, je to, jaký je kdo člověk.

  • Lesbičky nijak neodsuzuji, mají prostě jen jiné city. musím ale přiznat, že pokud nevím, že dotyčná má partnerku, instinktivně se snažím držet si ji trošku od těla.

  • Mám mezi lesbama spoustu kamarádek a jsou v pohodě :-)

  • alimos9.6.2012 10:10

    Párkrát se mi stalo, že mě nutila jedna holka do něčeho, co jsem nechtěla. To mi bylo nepříjemný, ale jinak záleží vždycky na člověku, jaký je a ne na pohlaví, které má rád.

  • Tak mě učí dvě paní učitelky lesby, partnerky. :-) Ta jedna je naprosto suprová ženská, vstřícná, milá, ochotná, ale její partnerka je teda hrozná a mně osobně moc nesympatická, když řekneme něco, co se jí nelíbí, nezdá, tak nás docela shazuje...
    Ale tohle podle mě záleží na povaze člověka. :-) Je jedno, jestli je dotyčný homosexuál, lesba, bi nebo hetero... Záleží, jakou má povahu, jak se chová. Pokud je to milý, správný člověk, tak je mi úplně jedno, s kým chodí. :-)

  • faith.verus9.6.2012 10:49

    na škole jsme měli ve vedlejší třídě bisexuálku a i gaye a vyjít se s nimi vždycky dalo. Většinou ti dva trávili spolu nejvíc času, měli pocit, že si moc rozumí a že bychom je vytěsnávali ze společnosti, ne. Na gymplu jsme brali, že jsme prostě už rozumní lidé a nic jsme proti tomu neměli. Dokonce se naši kluci o to začali víc zajímat a dost se jich ptali. Osobně mám kamaráda, co je homosexuál a jeho rodina to zprvu nedokázala zkousnout, ale zvykli si. :-)

  • honeypet9.6.2012 11:53

    Tak jako holky přede mnou s tímto nemám sebemenší problém. Bratr mého partnera je gay a díky tomu mám přátele z tohoto okruhu a vzpomínám si, že když jsem se s partnerem seznámila, tak mi jednou poslal fotku, kde seděli vedle sebe dva kluci, jedním z nich byl jeho bratr a on mi k tomu připsal, že je gay. V tu chvíli čekal na moji reakci, později jsem se dozvěděl, že by si se mnou asi ani nic nezačal, pokud bych to odsuzovala. takhle jsme spolu pět let. A vím, že jednou, když budeme mít dítě, tak to pro nás nebude problém, pokud by zrovna nebylo heterosexuální. A jsem moc ráda za to, že ani moji rodiče v tom nespatřují nic nenormálního. I moje máma má několik známých mezi gayi.:-)

  • petulinkaa139.6.2012 11:56

    osobne proti nim nic nemam,znala jsem homosexualy a v praci mame mnoho lesbicek,proc ne? me to nevadi a jsou to lidi jako my a jsou fajn, obzvlast chlapi homosexualove,vic nez kamaradky :-D

  • Verousek899.6.2012 12:50

    Já proti nim nic nemám, lesbu žádnou neznám nebo spíš nebudu tvrdit, že žádnou neznám, ale spíš o tom nevím, že by někdo z mého okolí takový byl. A gaye, co vím, tak v okolí mám 3. Jeden je můj učitel a 2 jsou kamarádi mého partnera. Podle mě ani tak nezáleží na tom, kdo jakou má orientaci, jako spíš, jestli v okolí máš nějaké známé, jací jsou, jak si s nimi rozumíš, jaké mají chování, atd. Podle toho se ten názor lidí také odvíjí.. Je jasné, že když někdo nemá v okolí nikoho nebo nikoho takového nezná, že na to bude mít úplně jiný pohled a třeba to i bude odsuzovat než lidi, kteří mají lesbu třeba kamarádku. Ne s každým si člověk rozumí, nevybírám si kamarády podle orientace, ale podle toho, jak si s nima rozumím.

  • Taky proti nim nic nemám. Naopak mám více kamarádu gayů a rozumím si s nimi více než s holkami. S jedním jsem se dokonce domlouvala na společném bydlení, když ukončil vztah se svých chlapem a já se svým. Ale sešlo z toho. Já se k bývalému vrátila. Potom jsem doma pořádala dámskou jízdu a spala tam i jedna lesbička. Nevadilo mi to. Bylo sice zvláštní poslouchat, jak byla na rande s holkou, ale nevadí mi to. Horší to měla moje sestra, která byla půl roku zamilovaná a pak se dozvěděla, že on je gay. Teď spolu ale jedou do velkého města bydlet a hledat práci. Nemá lásku, ale aspoň super kamaráda.:-)
    Samozřejmě by mě asi mrzelo, kdybych měla jediné dítě a ono bylo gay nebo lesba. Spíše z toho hlediska, že nebudu babičkou. Ale takový je život a oni za to nemohou a já i můj budoucí manžel bysme to přijali.

  • Simone9.6.2012 14:30

    Proti gayům ani lesbám nic nemám a ani mi nevadí se dívat na např. dva homosexuály, kteří se líbají. Moje kamarádka je lesba a vím, jak to může být těžké. A díky ní i vím, že lesby automaticky nevyjíždějí po všech holkách, jak si mnozí lidé myslí. Takže já s tím nemám absolutně žádný problém a legalizovala bych i svatby lidí stejného pohlaví a (teď očekávám dvacet tisíc mínusů) i adoptování dětí. Pokud tito lidé nikomu neubližují, mají mít stejná práva a ne aby se k nim společnost chovala jako k podlidem.

  • Ohledně toho facebooku, podle toho co člověk dává na timeline se vůbec nemůžeš orientovat. Já třeba lesba nejsem, ale často tam mám něco podobného, jelikož, jak už jsme psala, mám mezi lesbama hodně kamarádek a podporuju různé jejich aktivity, festivaly, průvody ap.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 239 otázek, kterým se dostalo 271 634 odpovědí a 409 762 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist