Vás nazor - kamarádství?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #465970 5.12.2022 10:50

Dobrý den.
Nějakou dobu máme s manželem krizi. Porad se motame mezi snahou o záchranu vztahu a rozvodem. Před zhruba čtvrt rokem si manžel na chatu našel nějakou kamarádku (vdaná, děti, neshody s manželem). Píšou si od rána do noci. Často si volají. Manzel tvrdí že jsou jen přátelé a mají dane hranice za které nejdou, nicméně netají se s tím že je nějaká náklonnost mezi nimi (prý kamarádská), vzájemne jsou si prý oporou atd.
Já jsem za špatnou že mi to vadí a není mi to příjemné, moje obavy z toho že je mezi nimi náběh na něco víc se manželovi zdají opovrženíhodné a často se tím už tak špatná situace mezi námi ještě zhorší, protože si ,,ji brání,,. S tou holčinou jsem také v komunikaci. Osobně se nevidíme, je z daleka.
Jak byste tuto situaci braly vy na mém místě? Co byste dělaly, jak byste se cítily, jak byste postupovaly?
Díky za vaše názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy5.12.2022 11:34

    Brala bych to jako emocionální nevěru. Jejich sbližování, i když online, škodí vašemu vztahu. Vzdalujete se. Oba si sobě navzájem stěžují na protějšek a vzniká mezi nimi silné pouto. Nebýt vzdálenosti, nezůstalo by to u psaní.. Pokud bych stála o záchranu manželství, tak bych navrhla manželskou poradnu a mediátora. Pokud vám nepomůže zachránit vztah, tak alespoň usnadní rozchod. Nicméně, k záchraně vztahu musí být dva a oba musí chtít. Z vašeho popisu mi bohužel připadá, že manžel nemá zájem. Na prvním místě máte být vy dva, vaše potřeby. On znevažuje vaše starosti a nezajímá ho, že vám ubližuje. Protože je to přeci jen kamarádka 🤷‍♀️ nevidí, že to mezi vás vráží klín.

  • Osobně by mi to velmi vadilo. Najděte si něco o podvádění dnešní doby. Vždy to totiž není jen o setkávání se a sexu. Zvláště pak pokud jsou v kontaktu vlastně nonstop a sdělují si naprosto vše. Lze mít kamarády opačného pohlaví ale vemte si sama co a jak moc jste s přáteli v kontaktu a co jim říkáte a co ne ( samozřejmě myslím nej kamarádku/da ). Toto už bych brala jako podvádění.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist