Vánoční dárek pro přítele

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24703 27.11.2012 22:12

Milé womenky, vůbec nějak netuším co koupit přítelovi k Vánocům. Jsme spolu téměř 9 měsíců a nemám páru. K svátku,narozkám,k výročí kupuji klasiku... šperky,kosmetiku,oblečení...ale co k vánocům?? Jsem nějaká bezradná.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja asi budu kupovat alkoholtester....:-)

  • Jsme na tom stejně, já taky vůbec nevím :( řetízky ani náramky nenosí, protože mu to zavazí při práci a jinak fakt nevím... Napadl mě hrnek s naší fotkou a něco k tomu, ale co, to opravdu nevím... A to má do toho ještě na Štědrý den svátek. :-D

  • tak muj dostane gps pro geocaching, nebylo to nejlevnejsi, ale moc ho to potesi ;) strasne rad by poradne lovil, ale bes gps jsme zatim vylovili jenom par kešek v okoli... a od nasi temer dvoulete dcerky dostane pyzamo :) byli jsme v obchode a ja siho vubec nevsimla, ale mala zacala volat meďa meďa pivo pivo. a ukazala na pyzamo, na kterem je namalovany medved s dvema krigly piva ;) a jinak nejake trenky :)

  • Dostane to, o cem vim, ze ma rad a pral by si to. Mam pro nej dvd Okresni prebor s pullitrem, hrnecky a misku FC Chelsea, listky na Carminu buranu, mesni vino... Vetsina pro nej nebude prekvapeni, protoze jsem to pro nej mela vymysleny, a on prisel s tim, ze by se mu to libilo. Ale aspon vim, ze to bude mit urcite uspech :-) ja od pritele dostala foceni, na kterym jsme byli vcera. Tak se tesim na fotky :-)

  • Petra1234528.11.2012 22:35

    Ahojky já se rozhoduju mezi autorádiem a oblečením, ale spláchnu asi obojí, protože má v lednu narozky... no a pro zpestření intimního života (a taky protože mám ráda vtípky) jsem koupila hru Nevinné hrátky pro dva :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist