Vánoce, silvestr a bez partnera

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46975 21.12.2012 10:20

Zdravim, tak co byste si o tom myslely. S mym novym jsme spolu necele 2 mesice, chova se strasne pekne, duveruju mu, coz se mi uz delsi cas ke klukum nepodarilo, citim ze by me mel rad, nvm jaky city ke me chova. Jeste jsem na nem neobjevila neco co by me vylozene vytacelo, az na to ze chodi permanentne o 5 minut pozdeji :D Jinak je mu 30, ma praci, je takovy rozvaznejsi, ale porad je v nem jakysi pubertak, jako v kazdym chlapovi. Vcera do dnesniho rana jsme se videli naposled pred Vanocema, na svatky jedu jako tradicne na tyden domu, je mi 22 a Vanoce mame doma v rodinnym duchu. Zeptala jsem se ho co planuje delat na silvestra, pry ze maji na byte se spolubydlicima a par lidma akci. Oni takto bezne nekolikrat do roka poradaji u sebe oslavy apod. Tak se ptal co ja planuju (ja konkretne zatim nic) a cekala jsem, jestli me taky nepozve. No a nepozval. Rozmejslela jsem si kdy mu dam takovej malej darek, kdyz sme spolu jen chvilku, nechtela jsem pred svatkama, ale spis pred tim silvestrem no a ted se uvidime nekdy az asi 2. ledna, tak nvm co s tim. On asi ani neplanuje ze bysme si neco davali, to by mi to totiz chtel predat driv "nez az v lete". Tak me to cely zamrzelo.

Tak jsem mu tak nejak rekla o pulnocni puse a bla, bla a rekl mi na to "co kdyby byly o dva dny pozdeji treba dve?" ten me tam fakt vylozene nechce. Pozvou kamose, kamosky, holku jednoho jeho spolubydliciho, ostatni spolubydli nikoho nemaj. Nechapu, nevim.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • venysek21.12.2012 11:01

    No, jste spolu hrozně krátce a možná, že v tom, v čem si nejsi jistá ty, si není jistý ani on.. Až na to, že chlapi, když si nejsou jistý, tak většinou prostě zaujmou postoj mrtvýho brouka. My jsme takhle byli spolu s manželem chvilku před čarodějnicema a strávili jsme je odděleně a když jsem se ho později zeptala, proč jsme třeba nebyli spolu, tak mi řekl, že ani neví, ale že by nebyl proti. Chlapi jsou prostě nakopávací. Nemá smysl se trápit otázkama a snažit se přijít na odpovědi sama. Když chceš něco zjistit, tak se ho prostě zeptej. Ne, že bys ho měla podrobovat výslechům, ale zkus se třeba zeptat, jestli nechce Silvestra strávit společně, vždyť za to nic nedáš. Tohle často vede k tomu, že holka je pak trochu uražená, že jí partner nepozval a on neví, co se stalo, protože mu to nedojde. Z vlastní zkušenosti vím, že se chlapi tak nějak neumí ptát.. A dostat z nich informaci je někdy úkol pro vraha. Prostě ve vztahu platí víc než jindy, že líná huba, holý neštěstí :-D Ten dárek jsi mu už koupila? Jestli ano, dej mu ho. Třeba on pro tebe nic nemá, tak ti třeba něco koupí později. Třeba taky prostě neví, jesti ano nebo ne.. Ale v týhle fázi by to asi fakt měla být jen taková blbůstka pro radost :-) Možná je trochu těžší jít na to tak zpříma, jak ti tady říkám, ale je to jediný osvědčený recept, který u mě fungoval. Taky jsem kdysi jen vyčkávala, co se stane a byla zklamaná z toho, že se nestalo nic.. Třeba pro něj bude tvůj zájem motivující a taky u dodá jistoty :-)

  • Je to príš krátka doba, aby ste boli v tak dôležité dni spolu. Myslím, že je to OK. Darček mu daj, ale aby to nebolo nič veľmi drahé, aby sa necítil príliš zaviazaný.

  • První vánoce jsme s přítelem ( nyní již pět let manžel ) byli taky každý zvlášť. Taky ho nenapdlo, že by mi měl dát nějaký dárek, prostě jsem se 23.12. rozloučili a já odjela domů k našim. Bydleli jsme od sebe 80 km. Bylo mi strašně smutno - tak jsem mu volala, jestli za mnou nechce přijed - prý ne, že má něco domluveno s klukama a že se vrátí až 2.1. Tak mě to taky moc mrzelo. Tak jsem mu dala dárek až 3.1 - dřív jsme se neviděli. Koukal na to, že pro mě nic nemá, ale to mě vůbec nemrzelo, řekl mi - že příští vánoce a svátky budeme spolu. Je to už 12 let co jsme spolu a každý vánoce mi říká, že pro mě nic nemá - že neví co kupovat:-). Dárky nejsou všechno - hlavně že tě má rád a je na tebe hodný.

  • Simone21.12.2012 11:22

    První Vánoce jsme s přítelem byli každý zvlášť, jen na Štědrý den ráno jsme spolu byli na procházce. Já pro něj nic neměla, protože jsme spolu byli ani ne měsíc, on pro mě ale dárek měl a dodnes si pamatuju, jak jsem se strašně styděla (naštěstí to ale vůbec neřešil!). Silvestra jsme pak každý slavili zvlášť...prostě jsem ho znala opravdu málo a ještě před tím, než jsem s ním začala chodit, jsem si domluvila už něco jiného (a on taky) a pak jsme to už neměnili. Takže být tebou, neberu to nijak tragicky, ale pokud bys chtěla být na Silvestra s ním, klidně mu to řekni. Já myslím, že prostě ho to jen nenapadlo nebo jen na tebe nechce tlačit, ale pokud mu řekneš, co máš na srdci, bude třeba rád :)

  • Také by mě to mrzelo a myslím,že ten silvestr jste klidně mohli být spolu a s jeho přáteli...Co jde o dárky,koupila bych jenom nějakou drobnůstku a počkala,jak se vše bude vyvíjet dál.No a jak by později byla vhodná příležitost.řekla bych mu,že mě to zamrzelo,ale tak,aby to nezavánělo výčitkou:-)nebylo by dobré to dusit v sobě.Za své emoce se stydět nemusíš...;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist