Vánoce

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23163 28.10.2011 15:27

ahoj holky, asi nejvíc zdravím ty, co mají těšně před porodem, mám otázku, jak to budete dělat letos s nakupováním na Vánoce? Dneska začínám 38.tt, TP mám 19.11. a řeším poslední dobou, co uděláme s dárkami na Vánoce, vím, že po porodu se nikam nedostanu a ani nebudu mít náladu na nakupování a víceméně ani nechceme moc rozhazovat, protože platíme hypotéku a teď se ještě narodí malá a peníze budou potřeba jinde, ale chceme každému koupit nějaký malý dárek, máme moc velkou rodinu, takže tak kolem 300-500 na osobu...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko28.10.2011 16:18

    Člověče, sice poněkud s předstihem, ale minimálně těm úplně nejbližším (manželovi, babičkám, dědečkům, prababičkám a pradědečkům) dáš ten dárek nejkrásnější -miminko! :) Fakt bych si s tím moc nelámala hlavu. ;)

  • Ahoj, máme to podobně, termín mám 7. 11. Možná budu vypadat jako praštěná, ale během října jsem našla každému členu rodiny něco hezkého v internetových obchodech, vpodstatě už nám to sem pošťáci i nanosili :-D, takže za sebe bych asi doporučovala nákup po netu. Vyřídíš, a pak si budete užívat miminko a blížící se sváteční atmosféru...

  • Já mám dárky koupené už v říjnu všechny:) ...vždycky :D Zkus kouknout po netu, nebo do obchodu se ještě dostaneš, ne? Aspon něco určitě seženeš ;) my si k vánocům dáváme jen jeden, dva větší dárky a jelikož jsme z prahy, tak si okoukneme co by se nám líbilo a pak si to navzájem koupíme po vánocích v 50% slevách:)) Ale to jsem už mimo. Kup nějaké maličkosti přes net a máš vystaráno ;)

  • dennytesarova28.10.2011 16:12

    Ahoj, já mám TP 25.11. Tento týden jsem si nakoupila vše na pečení. A dárky pak oběhá manžel. Bude si sám i kupovat dárek, neboť chce rybářský prut a tomu já neholduju. Pro moje rodiče bych chtěla nějaký lístky na muzikál, s bráchama si už dárky nedáváme, a pro jeho rodiče to koupí manža. Prostě to nějak neřeším :)))

  • ahoj já mám už sice dvouměsíční mimčo, ale že by se mi chtělo chodit s ním po krámech, to se mi nechce. Se sourozencema jsme to zrušili. Takže něco koupíme rodičům a prarodičům, s manželem si asi něco koupíme dohromady, co budeme potřebovat a malýmu něco koupíme, to bude asi to nejednodušší. Jestli máš takový termín, tak bych buď koupila něco teď nebo pak přes internet, protože já prvný týdny snad jenom kojila.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist