Vanička vs. koupací kyblík

Otázku položila: Bývalá uživatelka #150564 2.1.2016 18:44

Ahoj. Chtěla bych vas holky poprosi o názor a radu zda vybrat pro miminko vaničku nebo kyblík? Nevím .... 😉😏😀 co doporučujete? Do kolika měsíců se kyblík dá využit? Dekuji za rady 👍🏻

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk2.1.2016 19:46

    My zas měli vaničku, neuměla jsem si moc představit, jak miminko v kyblíku pořádně vykoupat, respektive na něj dosáhnout. K tomu mi vanička přijde praktičtější a prcek v ní taky dýl vydrží.

  • Ja do cca pul roku mozna dyl pouzivala kyblik a pak rovnou na podlozku do vany. Maly mi trpel na koliky a kyblik pomahal fajne tepla voda a ta skrcena poloha. A hlavne neni to tolik vody jako do vanicky aby to miminko nezmrzlo. Za mne kyblik. :)

  • sigiska3.1.2016 11:43

    Za mě rozhodně kýblík. Měla jsem ho i u první dcerky. Teď ho používám u malého od narození. Koupila jsem si do něho kousek molitanu na sezení, aby mi nesjížděl. Vydrží tak cca do 6 měsíců, podle toho jak je mimi velké. Malý si v tom vyloženě lebedí a krásně se u toho i vyprdí ;-)

  • Kyblík jsem využila do 11ti měsíců, je to dost o tom, jak se tam konkrétnímu dítěti líbí. Kyblík jsem pořizovala z praktických důvodů. Máme velmi malou (menší než v paneláku) a velmi studenou koupelnu. Koupala jsem v obýváku a kyblík jsem si velmi snadno přinesla a td. přijde do něj jen trošku vody a manipulace s ním je tak jednoduchá. Na starší děti jsem měla vaničku vloženou do velké vany. Všechny děti byly spokojené a koupání měly rády, takže asi nejlíp vybrat podle toho, co bude vyhovovat tobě. Nemá cenu pořizovat třeba kyblík, když bys při koupání v něm byla hodně nejistá.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist