Vanička bez lehátka?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25663 24.5.2012 13:55

Ahoj holky, v letáku Kauflandujsem si vyhlédla dětskou vaničku, dnes jsem si jí ráno koupila jakožto první věc pro miminko. Překvapilo mě, jak je uvnitř pětkně tvarovaná, jako by dítě ani nepotřebovalo lehátko. Prostě ten výlisek má na jedné straně šikmou "opěrku" na záda a pak takový hrbolek pod zadeček mimi, aby nesklouzlo. Máte s tím zkušenost? Koupete taky tak?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8924.5.2012 14:12

    Já měla lehátko a když jsem včera byla v Kaufu a vaničku jen zahlédla, přišla mi malá. Ale pokud tam je výřez na lehnutí, lehátko není potřeba. Navíc někdo ani lehátko nemá a zvládá to :)

  • Máme tvarovanou vaničku po synovi a byla moc fajn. Má držáky, takže jsme ji jednoduše dali na vanu, napustili vodou, má i teploměr, takže jsme podle toho přizpůsobili teplotu vody, dole na dně je špunt, kterým se pak jednoduše vypustí voda do vany... Využili jsme ji několik měsíců, už přesně nevím, jak dlouho, ale určitě do doby, než uměl syn sedět, pak se koupal už ve velké vaně. A máme takovou http://www.market24.sk/sub/market24.sk/images/shop-active-images/OK_Baby/8080017-ok_-_onda_modra.jpg

  • Neměla jsem sice tuto z Kauflandu, ale podobnou. Koupili jsme jí i s přebalovacím pultem od firmy CAM.
    Je to super věc a doporučuji. Jen to mimčo se tam moc dlouho nevejde (cca do 6 měsíců, pokud to není obřík). ;-)
    Jinak já ještě pod malého dávala bavlněnou plenu. Sice tam je ta zarážka na zadeček, ale když se to namočí klouže to. A já se bála, že mi sklouzne.

  • no my měli normální vanicku a do ní lehátko. ale malá na tom lehátku řvala, když byla jenom volne polozená ve vanicce, tak se jí koupání líbilo. ale s lehátkem to byly dycky hysterie.. my jsme v půl roce přesli na normální velkou vanu a byl klid ;) vaničku jsme dali sestre, která rodila 8 mesicu po mně.... takze já se bojím, ze bych s takovou vanickou co popisujes neuspela. proste musela lezet na rovném a mít kolem sebe místo...ale kazdý spunt je jiný..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist