Valentýn

Otázku položila: Anonymní uživatelka #93144 12.2.2013 13:38

Ahoj, myslíte, že bude blbé příteli nic na Valentýna nekupovat ? Má totiž potom za pár dnů narozeniny a na ty mu chci koupit vážně bezva dárek.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já taky nic nedávám ani nedostávám. Teda na Valentýna. Prostě jsme se tak dohodli. Manžel razí heslo, že radovat se, milovat se apod. bude, když bude chtít, ne když mu to někdo "nařídí".Takže asi tušíte, jaká s ním je zábava třeba na Silvestra. Ale Ježíška zatím držíme :-).
    Nevím, kolik vám je a jak moc to prožíváte. Já se z plyšáků držící srdíčka osypávám, stějně tak z keramických pičičandiček, ze kterých Valentýn jen srší, atdatd. Prostě se domluvte. Ani tento svátek není zrovna nejlevnější záležitost, zvlášť, jestli jste ještě studenti.

  • Záleží, zda jste se dohodli, že tento svátek budete slavit. Mě přijde všechno strašně komerční. Kytku a malou pozornost ti může chlap dát kdykoliv a ne zrovna 14.2. a ty mu můžeš malou pozornost v podobě dortu či speciální péče taky oplatit kdykoliv během roku.

  • Já manželovi taky nic nekupuji. Chci udělat dortík ve tvaru srdce. Pokud mi to ovšem má dvouměsíční dcera umožní. Jinak smůla a dostane pusu :-)

  • Jde o to, jestli on Ti má v plánu něco dát.
    Jestli ano, tak há bych se třeba pak cítila blbě, kdybych pro něj nic neměla a myslím, že čokoláda nebo bonboniéra ve tvaru srdce není nic drahého ;)

  • My ho neslavíme, takže nic nekupuju, navíc jsme na tom podobně jako tvůj přítel. Já mám narozeniny 15.2. a manžel 16.2. ;-) Takže oslav bude i tak dost.

  • Určitě to není blbé. My jsme také měli s manželem období, kdy jsme Valentýna prakticky ignorovali a nic jsme si nekupovali. Posledních pár let ho ale slavíme. Většinou se ale snažíme něco podniknout společně, například zajít si na wellness nebo něco podobného. Letos bychom například rádi zkusili erotické masáže. Dělají to tady https://mataharisalon.cz/cs Dost se na to těším.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist