Valentýn

Otázku položila: Anonymní uživatelka #423509 22.1.2020 20:44

Ahoj,
Potřebovala bych poradit, s přítelem jsme spolu půl roku a čeká nás první Valentyn.
Nemáte nějaké napady co mu dát?
Nikdy jsem s nikým tento svátek neslavila a jsem v tomto ohledu "nepolibena." 😅
Předem dík za odpověď

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • V první řadě bych zjistila jestli tvůj přítel tento svátek slaví ;).
    Můj manžel tento svátek neuznává, pro nás je to den jako každý jiný a čekáme na 1. Máj.

  • Rebeca23.1.2020 11:38

    Já vítám každý důvod k oslavě. :-D Valentýn je pro mě dobrá záminka k tomu, zajít si společně na nějakou dobrou večeři, nebo třeba wellness.

  • Ja nikdy nevedela co na valentyna dat, tak jsme jen chodili na veceri. Nektere restaurace mivaji specialni valentynske menu.. s nynejsim pritelem mame den po valentynu vyroci, tak slavime spise to a valentyn jde bokem. Asi to moc nepomohlo, ale neni vzdy nutne si neco davat. Mozna se ho zeptej jak to vidi on, jestli chce neco dostat. Je to idealni sance si domluvit nejakou svou predstavu i pro budouci leta, at to nemusite resit kazdy rok :-)

  • Přesně chápu tvé pocity. Když jsem s přítelem slavila první Valentýn, tak jsem měla největší strach z toho, abych mu nedala nějakou maličkost a on mi velký dárek. Nakonec jsem to udělala tak, a dělám to každý rok, že mu koupím kvalitní čokoládu, láhev vína a uvařím večeři. On mi zase na oplátku každý rok nechává poslat růže od https://www.fleurop.cz/rozvoz-kvetin-ostrava . Nepřijde mi, že by byla služba rozvoz květin Ostrava nějaká neosobní. Pokaždé se můžu těšit na nějaký pěkný vzkaz. O ten bych byla jinak ochuzená, kdyby m dal růže sám.

  • novaklen1326.4.2022 19:42

    Já si myslím, že na Valentýna jsou nejlepší dárky, které si prostě užijete oba. Osobně už delší dobu fandím spíš zážitkovým dárkům, než těm materiálním. Taky jsem tento rok přemýšlela co za dárek na Valentýna a od jedné kamarádky jsem dostala tip na erotické masáže. Dělají je třeba tady - https://mataharisalon.cz/cs Dají se tam zarezervovat právě masáže i pro páry, takže právě této možnosti jsme využili a bylo to super. :)

  • Picolo11.1. 14:51

    My jdeme vždycky na večeři nebo třeba do kina a uvařím něco co máme rádi doma. Jelikož mi partner vždycky koupil čokoládu, tak jsem ho navedla, aby mi kupoval tu co mám fakt ráda od Janka, takže mi tam vždy něco vybere + kytičku. Já jemu koupím nějakou dobrou láhev vína nebo whiskey, případně sýr nebo klobásku. To on má moc rád. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 446 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist