Valentýn :)

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29072 9.2.2011 21:57

Tak co dáváte svým miláčkům na valentýna, nebo jak ho budete slavit? :) potřebuju špetku inspirace :D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl9.2.2011 22:02

    Ne Valentýna neslavím, nejsem v Americe. :D Jako prostě tenhle svátek mě nikdy nijak nebral. Nemyslím si že bych měla chlapovi dokazovat že ho mám ráda zrovna na sv.Valentýna. (a snad přítel má stejný názor) :-)
    My v ČR máme 1.května to je náš svátek zamilovaných. :-)

    ale pokud chceš přítele nějak překvapit,tak třeba běžte někam na nějakou véču a tím bych to ukončila. sv.Valentýn je blbost.:-D

  • taky valentýna neslavíme. přijde mi to taky hloupé. Alě během roku občas připravím příteli překvápko...třeba koupel při svíčkách, nebo masáž v erotickém prádélku - -z toho jsou chlapi hotový:-), nebo dobrá večeře s následnou jeho oblíbenou činností. Kdykoli mám chuť ho utvrdit v tom, že ho miluju, udělám to...nepotřebuju na to 14.února :-)

  • Já taky neslavím.... Nechávat si určovat, kdy se máme k sobě chovat hezky nebo kdy máme jít na večeři.... Dávat si kýčovitý plyšáky nebo bonboniéry... to není náš styl. Když si chceme udělat fajn večer, odpoledne nebo víkend... tak k tomu nepotřebujeme stanovený datum.

    Jak už píše full.avl 1. května je jiná... zajít na procházku, načerpat energii jara a dostat krásné políbení pod rozkvetlou třešní...
    :-) Tomu říkám svátek jara - lásky :-)

    Takže jestli něco na Valentýna, tak jsem pro něco co už jsem napsala :-)
    Až na tu třešeň. To budeš muset chvilku počkat!!!

    Hezký den.

  • Lucie.S10.2.2011 9:50

    brouzdalka:
    Sladký valentýnský dort. Voní i chutná po mandlích a tajné ingredienci - ten dort chceš upéct pro mně???? Hi hííí !!!!!!!!! Dala bych si, dala..pošlu ti addddresu !!!!!!!!

  • Valentýn neslavíme, nesouhlasíme s ním. A ani nemáme potřebu, jelikož já mám narozky 15.2. a manžel 16.2. :-) Jako svátek lásky držíme 1.5. To už je teplo, je to přeci jen takové přirozenější. Výlet a pusa pod rozkvetlou třešní je vždycky.
    Ale loni jsme byli slavit narozeniny v hotelu v Třeboni, vířivka a večeře a tak a 99,9% tam byly páry, co slavily Valentýna. Takže doporučuju romantický pobyt, příp. aspoň tu večeři.

  • Já to letos vidím na nějakou voňavku. Myslím si, že tím člověk nic nezkazí. Upřímně řečeno jsem ale docela zvědavá čím letos manžel obdaruje mě. Minulý rok se mu to povedlo. Ví totiž jak moc miluju šperky z chirurgické oceli, tak mi koupil takové krásné náušnice z https://www.sperkyleclay.cz/67-ocelove-sperky-z-chirurgicke-oceli Uvidíme co to bude letos.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 543 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist