Váha

Otázku položila: Anonymní uživatelka #425203 3.7.2020 20:42

Mám 160 cm a vážím 60 kg. Poslední dobou jsem přibrala, už nemám ploché břicho a připadám si tlustá. Je ta váha v pořádku?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Vzdycky vsechno zalezi na typu postavy, pomeru svalu atd. Ja mam 165 cm a 60 kg, jsem drobna a nosim velikost S. Pokud se ale necitis, tak se zkus vic hybat a zpevnit, tlusta nejsi urcite. :)

  • Ta váha je v pořádku, pokud tě neomezuje a cítíš se dobře. Těžko se dá paušálně říct, jestli je to moc, nebo ne. Záleží na typu postavy. Holky, které jsou šlachovité, s téměř chlapeckou postavou, ti řeknou, že je to moc, protože když tolik budou mít ony, bude to moc. Budou neforemné, rozteklé. Ale pokud máš postavu s ženskými tvary, je to úplně ok. Tam se to hezky rozejde a bude to akorát. ;-)
    Já patřím do druhé skupiny a za sebe můžu říct, že je to úplně ok. :-) Mám 170/73. A víš co? Je bezva mít prsa a zadek a mít co dát do oblečení, nebýt jen ramínkem na šaty. Chlapi si v časopisech prohlíží vychrtlé modelky, ale většina jich chce mít doma normální ženskou, u které mají na co si sáhnout a se kterou si občas s chutí dají guláš a pivko. :-D
    Nic se nemá přehánět. Ani nároky na vlastní postavu.

  • Já mám 162 cm.. cítím se dobře když mám 57kg.. 🙂 jinak nadváhu nemáš.. spíše budeš trošku oplacanejsi ale rozhodně ne tlustá...

  • Ne, není. Ale to musíš určitě vědět i sama.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist