Vaginalní zápach

Otázku položila: Anonymní uživatelka #377542 29.12.2017 22:10

Ahoj holky, potřebuju trohu poradit 😐 jde o to, že přítel už mi po druhé řekl po sexu, že cítí ze mě rybinu, avšak ja nic necítím. Je možné, že se něco děje? Nedávno jsem byla u gynekologa a veškeré výtěry v pořádku a jsem 4. den po menstruaci. Pomohlo by, když bych si pro jistotu koupila třeba Idelin Beliema nebo ten Chilli gel? Ma s tím některá z vás zkušenosti? Moc děkuji za každou radu, která pomůže ☺

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,
    Kazde zenske genitalie maji jiny oder, ktery je zavisly hlavne na kyselosti ph.
    Da se ovlivnit stravou, ale ne uplne.
    Gel zkusit muzes a uvidis....
    Pokud by to ale bylo intenzivni a doprovazeno nejakym neobvyklym nebo silnym vytokem, zasla bych k doktorovi, mohla by to byt bakterialni infekce.
    Ale nechci strasit....:-)

  • Jestli bylo u doktora vse v poradku, tak bych rekla, ze si nemusis delat starosti. Ja zkusila chilli gel, myslim ze to urcite nemuze uskodit, ale pamatuj, ze u intimnich partii je lepsi hygiena je velmi decentni :)

  • Krom toho, co píší holky, to může být třeba jen partneruv problém. Manželovi moje přirození taky nevoní, expritel byl naopak nadsen. Každý chlap je prostě jiný. Ještě mě napadá, udělá se do tebe? Pokud ano, nemůže mu vadit kombinace tvé vůně a spermatu?
    Každopádně můžeš preventivně použít nějaká probiotika do pochvy nebo udělat výplach pochvy rosalginem. Sama jsem to čas od času dělala, když jsem měla problém s kvasinkami.

  • hiuhi29.12.2017 23:02

    Pokud se do tebe udela je pravdepodobne, ze citi smes spermatu a tvych vytoku... Manzel se taky zminil po sexu ze to je citit, ale to neznamena, ze je neco spatne. Jen kombinace vuni tech tekutin mno...

  • Skús sa trochu odsledovať a napríklad keď pôjdeš močiť (ale nie hneď po sexe) sa utrieť papierom a jemne pričuchnúť - znie to asi hnusne, ale mohla by to byť vaginóza a s tým treba ísť ku gynekológovi. Pokiaľ to bude iba po sexe, a nepoužívate kondóm, tak to zrejme bude ako baby píšu len zápach všetkých tých štiav dokopy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist