Vaginální orgasmus

Otázku položila: Anonymní uživatelka #391508 12.12.2018 17:41

Ahoj, nějaké rady a triky jak dosáhnout vaginálního orgasmu? Vím, že to nejde každé, ale zkusit bych to chtěla. Děkuju :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To je těžké. Jednak se mi povede ho zažít asi tak v poměru 1:50 k ostatním orgasmům přes klitoris, jednat musí být asi muž úplně tvrdý, musí přirážet určitým správným směrem, já už musím být trochu vzrušená předtím a pro samotný vrchol mi pomáhá vleže na zádech co nejvíc propnout nohy až do špiček, stáhnout zadek a svaly pánevního dna, prostě být úplně stažená.

  • Pie.com.key13.12.2018 11:55

    Tak já možná poradím... Každá jsme trošku jiná, takže těžko poslouchat rady kamarádek, v jaké poloze, jakou intenzitou, v jakém úhlu. Ze začátku hodně pomáhá současně stimulovat i klitoris. Pokud nemáš problém dosáhnout orgasmu jeho drážděním, tak si během toho prostě masíruj různá místa ve vagíně a hledej to, které ti je příjemné. A s tím se pak dá pracovat :) Navíc při vzrušení tato místa trošku zduří a jsou citlivější. Někdo má takové místo jen jedno, někdo čtyři... je to celé jen o poznávání svého těla. Joooo a nezapomeň na práci poševních svalů, bez jejich zapojení to nebude ono ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 507 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist