Vadí mi má prsa

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49857 13.11.2011 17:38

Dobrý den,
no, ne ani tak prsa, mám takové hezké dvojky, líbí se mi ten tvar, ale jde o bradavky. V podstatě žádné nemám, jenom když je mi zima a nebo když si s nima hodně dlouho hraju. Mám přítele už 4 měsíce, spíme spolu, krásný vztah, on říkal, že se mu moje prsa moc líbí, hrozně rád na ně šahá a tak, ale v tom je kámen úrazu. Já se stydím za ty bradavky 00nic a tak mu vždycky nějak uhnu, nebo se k němu víc přimáčknu aby mi na ně nemohl šáhnout. Jinak je všechno v pohodě, co se týče sexu tak jsme oba více než spokojení, náš vztah je úžasný, vlastně se vůbec nehádáme, milujeme se, nestydím se před ním vůbec, jenom v tomhle ohledu. Nějaké rady?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek8913.11.2011 18:13

    Jedinou radu, kterou ti dám je, aby sis užívala hezký vztah, který máš a prsa neřešila. Mně se moje prsa také nelíbí, spoustě žen se jejich prsa nelíbí, ale nic s tím nenaděláš, takhle to je, budeš si muset zvyknout :)

  • Rada? Pusť to z hlavy. Kdyby to vadilo příteli, tak ho pusť k vodě, ale ten s tím očividně problém nemá. Abys to ze sebe dostala ven, tak to příteli řekni, že tě to trápí, myslím, že ti to vysvětlí jasně. Neblázni. Je hromada holek a žen, co mají vpáčené bradavky. Ale holt s tím nic nenaděláš. Problém bývá někdy při kojení, ale i to se dá zvládnout. Takže - hoď to za hlavu, užívej si super vztah a bezvadnýho přítele.

  • eva11113.11.2011 18:55

    Ahoj jak tady píší holky fakt se stím netrap každá jsme jiná jedna má problém stím a druhá zase tamtim,tak už to hold chodí.

  • Přikláním se k názorům ostatních, já mám prsa nasouměrná a to dost a teď se to zhoršuje kojením, protože to větší se více nalévá, tak to bude asi ještě horší, ale manželovi to nevadí, tak to neřeším. Taky se někdy dívám do zrcadla, že nejsou dokonalý, taky mám jizvu po císaři a strie na břiše, no nic nenadělám, miminko mi za to stálo, i za ty prsa, i za to bříško. Manžel je naštěstí normální a dává mi hodně najevo, že se mu líbím.

  • Toto vůbec neřeš, já mám třeba jedno prso o celou jednu velikost menší/větší než to druhé, velké dvorce, bradavky téměř žádné, špičatý tvar a pěkné jsou jen tehdy, když jsou vzrušené, je jim zima nebo něco podobného.
    Vůbec bych to neřešila, mám přítele 3 a půl roku a ten mě neustálě přesvědčuje o tom, jak krásné a jedinečné je mám. Pokud se líbí jemu, vůbec to neřeš, a kdyby se mu nelíbily, tak to není kluk pro Tebe, musíš se mu líbit celá.
    A jen tak pro info, po 4 měsícíh není divu, že je to všechno krásné apod. To jste ještě zamilovaní, s růžovými brýlemi, ty začátky jsou krásné, hodně krásné, neříkám i pak je to krásné, ale je to už trošku něco jiného. A to netvrdím, že mých 3 a půl let je něco, to si nemyslím, protože jak slyším, ten se rozešel po 5, ten po 9, tak si pořád říkám, že to je nic.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist