VŠO- prváci, skripta

Otázku položila: Anonymní uživatelka #57742 21.9.2012 17:11

Ahoj, tak nejdříve jsem se chtělazeptat jestli tu není někdo, kdo nastupuje do prvního ročníku? A za druhé, nevíte jak je to se skripty na vysokých školách, jestli byste mi to mohly trochu přiblížit, kde shánět a přibližnou cenu? Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek8921.9.2012 17:22

    Nevím, jestli je pravidlem, že každá škola si vydává svá skripta, ale u nás škola skripta svá vydávala a prodávají je ve skriptárně. Tam si můžeš koupit skripta nová. Hodně toho najdeš na uloz.to. Použitá skripta jsme kupovali přes inzeráty na nástěnce, přes burzu knih, kterou pořádá každý rok naše škola a také přes burzu knih, kterou zařizuje naše knihovna elektronicky. Půjčit skripta jsme si mohli ve školní knihovně. Cena skript nebývá moc vysoká, hodně záleží na tom, jaké knihy sháníš, podle toho se odvíjí cena. My si nejraději skripta půjčovali, abychom za ně nemuseli platit.

  • Já nastupuju do prváku na Farmacii do HK.
    Jak píše Verousek, dají se sehnat ve skriptárně, ale prví od starších kolegů pozjištuj, co je opravdu důležité a co ne. Lepší je posle mě od někoho staršího koupit starší, je to levnější a další rok je zase prodáš. A třeba hodně učitelů i posílá materiály na e-mail. Nebo se taky dají půjčit v knihovně.
    Každopádně se zkus podívat na FB, jestli neexistuje nějaká skupina Tvé školy a popř. se zeptat tam.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist