V sexu nedosáhnu orgasmu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34663 4.7.2012 15:03

Ahoj holky :)
poraďte prosím, ikdyž si myslím, že je to u každé ženy jinak a neexistuje specifická rada, setkali jste se s tím, že nedosáhnete při sexu orgasmus? A jak jste to po-té řešili? S partnerem jsme spolu 11 měsíců, je můj první a ikdyž jsem poměrně mladá, nezdá se mi, že čím je žena starší, tím dosahuje orgasmu snadněji. Chápu, už ví co má ráda..Ale určitě orgasmus dosahují i mladé dívky, připadá mi, že já se na to až hodně soustředuji, možná je to tím. Onanuji třeba i třikrát denně a orgasmus dosáhnu, ale když jsem s partnerem a políbí mě, okamžitě se hodně vzruším, dělá mi předehru (nejčastějji rukou, oral dělá jen někdy a maximíálně 3 minuty...) a poté jdeme souložit, dělá mi to hodně dobře ale prostě se neudělám..a kdyyž už to děláme dlouho, tak mě to přestane bavit, trochu mě to i někdy bolí a tak si přeju aby už byl..:-) při sexu si jen někdy stimuluji klitoris..Moc mě to nebaví, prootže se soustředuji na partnera a ikdyž si to dělám já pří sexu rukou tak jen chvíli, pak se mi ruka unaví a hlavně se soustředím na to aby se udělal on..Je to teprve dávno, co jsem před ním bez trika, protože jsem se styděla za prsa..:-) Už před ním nemám ani stud, ale prostě nevím jak dosáhnout orgasmu při sexu..:) Děkuji K.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zdaleka ne všechny ženy jsou schopny dosáhnout vaginálního orgasmu, prostě jim to jde jen při dráždění klitorisu. Čili je docela běžné, že při souloži žena orgasmus nemá, jen když je přitom drážděn klitoris nebo ji partner k orgasmu dovede před či po styku právě rukou či jinou částí těla drážděním klitorisu. Že vám to nejde ani tou rukou bude nejspíše tím, že ještě nejste tak úplně sehraní, nám to také ze začátku nešlo, ale ted (jsme spolu několik let) už přesně ví kdy jak intenzivně stymulovat a ono to jde raz dva :) Takže ho zkoušej navigovat, časem na to přijdete a půjde to. Samozřejmě také u toho musíš být naprosto uvolněná ;)

  • ahojky, měla jsem to samé trápení...měla jsem přítele 2,5 roku a ani jednou se mu nepovedlo mě udělat...říkala jsem mu to, ale nevěřil tomu, že to neni možné, že je to má vina, ale postupem času jsem na něm zjiš´tovala, že mu jde jen o sebe aby hlavně on se udělal, a já ? to už neřešil...pak už jsem neměla ani chuť s nim spát, a náš vztah se rozpadl...a ještě že tak...teď mám 7 měs.přítele, žijeme spolu a mám ho skoro pořád...jemu jde zas právě o to, abych já byla spokojená, a daří se mu to...je pravda, že někdy si při sexu sama dráždím, a tím líp, protože to i jeho moc vzruuje a kolikrát dosáhneme orgasmu úplně ve stejnou chvíli, a to je to krásný...hlavu vzhůru..nevím kolik ti tedy je, ale myslim, že nemá cenu se trápit ted kvůli tomu...pokud jsi ještě opravdu mlaďounká, čeká Tě v životě ještě plno krásných orgasmových sexíků....:))

  • Myslím, že nejsi v tomhle sama. Prožívám to samé a taky docela v mladém věku. Když onanuji sama, dosáhnu orgasmu, uplný pocit uvolnosti, vyčerpání. Ale když jsem s přítelem, dalo by se říct, že to, jak to popisuješ, prožívám presne já, do posledního písemka. Dělá mi všechno, co mi partner dělá, dobře, ale při sexu jsem orgasmu také ještě nedosáhla, ale nějak se nad tím nepozastavuji, soustředím se hlavne na to, aby byl hotový on. :-) Netuším, čím to může být.

  • Ahojky, stejnou situaci jako ty jsem měla taky. S bývalím přítelem jsem byla 3 roky a nic.... Jinak jsem měla při sexu to stejné, co píšeš ty. Ale pak jsme se rozešli a já jsem narazila na nového kluka. Před ním jsem se vůbec nestiděla, s ním bylo všechno úplně jiné. Jak kdyby jsme se znali celý život. A při sexu? Jednoho dne se to stalo.... Udělal mě. Normálně jsem z toho byla vyvalená, že bych i já mohla mít orgasmus. Když se mi to za 3 roky nepovedlo (nebo spíš se to nepovedlo bývalému příteli).
    Takže z toho asi plyne, že aby se ti to povedlo, musíš být uvolněná, nemyslet na nic jiného.... jen na tu rozkoš....

  • Tak to u nás je to tak, že se partner soustředí na to, abych byla já, to je pro něj důležité.
    Jinak většinou se udělám v misionářské poloze, kdy buď jeho břicho tře o můj klitoris nebo jde na mě tak z vrchu a tře přímo penis.

  • Ja si myslim,ze to je i vekem a i tim,ze se na to moc soustredis. Ja jsem s mym prvnim co jsme spolu byli 5let dosahla orgasmu asi jen dvakrat co si pamatuju. A nebylo to v nem,mozna to bylo ve me ze jsem se spise soustredila na neho aby byl on a ja pak onanovavala doma sama a tak jsem se vzdy uspokojila. Pak jsme se rozesli a ja zkusila tri dalsi kluky a bylo to to same. A pak jsem poznla nynejsiho partnera a nemusela jsem se stydet za to jake mam prasa, jaky zadek,ze mam kousek spicku na brisku a naraz to slo samo. Tedka mam orgasmus pokazde kdyz se milujeme a ja to asle prisuzuju i veku at si kdo chce co chce rika. Pokud ma nejaka mlada zena to stesti,ze dosahne orgasmu uz za mlada,tak ji to preju,ale myslim si,ze vetsina to stesti nema a sex si zacne uzivat az v pozdejsim veku. Ikdyz kazda bude tvrdit ve 20ti,ze si ho uziva,..ne nadarmo se rika,ze zena zraje jako vino, fakt na tom neco je :-D Zkus se nekdy pri aktu soustredit jen na sebe, co tobe dela dobre a nemyslet na partnera,jen to vyzkousej jake pri tom budes mit pocity.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist