V čem do divadla

Otázku položila: Anonymní uživatelka #38225 23.6.2012 11:27

Ahoj, trošku mimo mísu, ale co si na sebe berete, když jdete do divadla? Já moc často nechodím, takže jsem v pasti. Jdeme na muzikál do Městskýho v Brně, takže to nebude žádná opera v Národním v Praze, kam se chodí asi hodně hodně slušně. Teď nejsem doma, tak toho ani nemám moc na výběr, mám tu ale tyto šaty http://uloz.to/x3CeNg8/23062012179-jpg lehce nad kolena. Jsou trochu nabírané, mají kapsičky, ty nejsou na první pohled znát. Nevím, jestli se to hodí. Přítel si bere černý kalhoty a košilu bez saka. Když poradíte, budu ráda, děkuju.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Klidně si můžeš ty šaty vzít!Jsou krásný a myslím že by se to i hodilo ;)

  • Ty šaty si můžeš klidně vzít ;) Mám skoro stejné, možná uplně stejné a taky si je někdy do divadla beru :) Jinak nosím sukni nebo společenské kalhoty, košili, halenku nebo tak něco a "sáčko". Musím mít tento styl oblečení i do práce, takže toho mám doma zásoby :)

  • ahoj, souhlasím s holkama. ty šaty jsou v pohodě. dneska se to do městského divadla v Brně tak moc nebere :( co vím, jsou tamm lidi schopní dojít i jen v riflích. takže tak jak půjdeš budeš určo super :-) přeji pěknou zábavu.

  • Člověk se až diví, v čem jdou lidi do Národního, nebo do Státní opery. Byla jsem z toho dost zklamaná. Ale šaty jsou do divadla správná volba, když jde o klasické kamenné divadlo:-)
    Podle Špačka se rozděluje i žánr, na který jdeš - lehká múza (muzikál, opereta) snese prý i značkové džíny, ale to tak do nějaké Goja music hall nebo tak. Do brněnského divadla určitě šatičky:-) Užij si to:-)

  • eva11124.6.2012 8:01

    Ty šaty jsou pěkné klidně si je vem, také chodím do divadla v podobných, bode to v poho;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist