V bytě se dějí divné věci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #181602 4.4.2014 19:18

Ahoj, potřebovala bych poradit. Bydlíme v bytě, manžel občas bývá přes týden pryč na montáži a ne vždycky, ale povětšinou se vždycky stane něco divnýho právě když tu jsem sama. Jako např. pes má věčně zmuchlanou deku na zemi, ani ji nerovnám, protože to nemá cenu a šla jsem kolem ní do koupelny a zase jsem si říkala, jak ona ji má zas zmuchlanou, Vykoupala jsem se, vyšla z koupelny a ta deka byla úplně narovnaná, fakt přesně...Další věc - otevíraly se dvířka od stoupaček na záchodě (opět jen když jsem byla sama doma), tak jsem je zalepila izolepou a druhý den byly stejně otevřené a izolepa odlepená. Nebo třeba jsem ráno vstala a bylo zvednutý prkýnko na záchodě. Ale já ho jako holka nikdy nezvedám. Tím si jsem jistá. No a poslední věc - máme pejska, spí se mnou v posteli a já se v noci vzbudím, nemůžu spát, zatímco pes v klidu spí, ale najednou se z ničeho nic vzbudí, i když je všude ticho a kouká jakoby do chodby, někdy i zavrčí nebo štěkne, ale kouká, jak kdyby tam někdo stál...Taky stále čuchá k jednomu kusu zdi a škrábě na ni. Od té doby, co tu bydlíme, se budím každou noc vždy kolem 3.hod a mám pocit, jakoby někdo stál u mé postele do té doby než se vzbudím.

Myslíte, že to má nějaké konstruktivní vysvětlení nebo je to něco nadpřirozeného?

Zas si říkám, proč se to děje jen když jsem sama doma a když je doma i manžel, tak nic..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ty jo, mně se tohle stát, tak tam nevydržím sama ani přes den, natož v noci. A v noci bych budila přítele, ať jde se mnou na záchod :D Jsem fakt zbabělec. Jinak zkušenosti s tím nemám, ale co zkusit nějakou tu "bábu s kyvadýlkem" (nevím, jak se jí říká). Řekne ti, kde jsou jaké energie... Třeba by to mohlo být něco takového. Jiní si třeba nechávají od kněze vysvětit byt.

  • My jsme zažívali něco podobného, zkus zajít do kostela a poprosit o svecenou vodu...staci si to tim doma vykropit, v rozích a mělo by to přestat:-)

  • Já se obávám, že na tohle nic není. Máme barák, který je v rodině už několik let. Když zmřel děda a babička v něm zůstala sama, tak říkala, že na ní někdo zvoní, ale zvonek byl nefunkční. Mi jsme jí to nevěřili, mysleli jsme, že je paranoidní a ke konci na tom už nebyla moc dobře. Po smrti babičky se tam nastěhoval strejda s tetou a s nejmladší dcerou. Vše bylo v pořádku, barák se opravil, mají 3 čivavy a několik měsíců žili normálně. Jednoho dne si sestřenka domu přivedla přítele a jako by se něco stalo. Měli ložnici tam, kde jsme spávali jako děti celé prázdniny a nikdy se tam nic nestalo. Ano, jednou, ale to bylo ve dne a já tam byla sama. Začal z ničeho nic hrát dětský tel. a jak jsem se oddalovala, tak hrál víc a víc. Nakonec jsem s nim hodila o zeď a zapomnělo se na to. Ale abych se vrátila k čemu jsem chtěla. Jak si sestřenka nastěhovala přítele, tak je každou noc budilo cosi zvláštního. Třeba u postele měli kobereček a ten se posouval, nebo lavor s prádlem projel celým pokojem, její přítel slyšel hlasy, ale nikoho neviděl. Sestřenka slyšela cinkání flašek. Bouchali dveře na zahradu a přitom bylo zamčeno a když se tam šli podívat, tak opravdu zamčeno bylo. Psi to taky vyrušilo a hned tam běželi. Sestřenka se nakonec odstěhovali a děje se to prý pořád jen v té ložnici teď nikdo nespí a teta prý slýchává bouchání dveří, ale nevěnuje tomu pozornost. Říká, že lidem duchové neublíží, ale lidé ubližují lidem.
    Sice jsem nepomohla, ale takovouhle zkušenost máme mi :)
    Je to děsivé a pro klid duše bych se odstěhovala, ale pokud nevěříš na duchy nebo něco nadpřirozeného, tak tomu nech volný průběh. Já na to věřím a brala bych nohy na ramena :D

  • Poprosila bych o pomoc archanděla Michaela a prosila bych o ochranu a odvedení té bytosti, která to způsobuje. Opakovaně, dokud to nezmizí. Sice nejsem křesťan ani žádný jiný věřící ale na andělíčky věřím. Já jsem upřímně hroznej strašpytel a před tímhle bych se posadila na zadek, jsi statečná.

  • Asi ti moc nepomůžu, ale klobouk dolů! Já se bojím jenom to čtu :D Věřím na takovéhle věci a asi bych tam už nevydržela.

  • Sice na takové věci nevěřím, ale nemohla bych v tom bytě sál bydlet, kor kdybych tam byla často sama.

  • napiš mi sz. napíšu co by mohlo pomoct, někdy je to ale složitější.... ale takový základ..

  • ivusinkasisinka5.4.2014 14:32

    Hlavně bych neplatila žádný báby s kyvadýlkem, žádnou svěcenou vodu, apod. Musí na to existovat vysvětlení. Z toho co píšeš mám pocit, že by ti pomohlo se na takové věci vůbec nesoustředit a udělat malá opatření aby jsi se doma cítila líp. Zkus se na noc v ložnici zamykat abys mohla nerušeně spát celou noc. Nebo si pozvi semtam kamarádku, to taky pomůže:) Rozeberete to spolu, dáte vínko a bude to dobrý:) P.S. Pro jistotu bych poprosila manžela aby dvířka od stupaček zajistil nějak lépe než izolepou. A pejskovi striktně naznačit že na zeď se prostě neškrabe!

  • Zrovna jsem sama doma...tak se mi to nepíše dobře. Mě se děje něco podobného, přítel ze mě má blázna a já tomu věřím, ale snažím se nad tím moc nepřemýšlet. čím více nad tím přemýšlím, tím více jsem k tomu vnímavá. Děje se mi to odmalička,kdysi jsme bydleli v menším paneláku,který byl postaven na starém hřbitově, v noci padaly hrnce ze skříněk, talíře, kašlání apod. mamka nechala byt vysvětit. Pam v dospělosti jsem se přěstěhovala k partnerovi,který měl dům hned vedle dvou hřbitovů, to mi nevadilo,byla jsem zvyklá na ně, jelikož jsem bydlela kousek od něj. V domě se ale děly dost divné věci, v noci okolo druhé ráné začaly rožínat světla v baráku, ně všechny,ale v různých místnostech, byla u toho moje sestra,takže jsem měla svědka. Na další týden přijela ke mně sestra (3roky) a v noci jsem byla vedle v místnosti na pc, slyšela jsem zvuky,tak jsem šla do ložnice a ona byla v roku místnosti -a mluvila k němu, plakala a říkala,at jde pryč ....že se bojí a at už ji nestraší, pak mě zahlédla a řekla: Vidíš to? popros ho,at mě nechá být, byla jsem celá vyděšená, ale před dítětem jsem to nemohla nechat znát, tak jsme spaly s lampičkou, nebyla jsem schopna už usnout. A podobné věci. Teď žiji s novým mužem-manželem, v paneláku a v noci mě budí tekoucí umyvadlo - jsem vzhuru,když to slyším,ale pak třeba po deseti vteřinách ztichne. Stupačky taky mívám otevřené -ale to si říkám třeba že je průvan. apod. No, nebudu se tu strašit:-D Dneska jsem do 11h sama doma. Já se hodně často dívám na horory, tak si myslím,že je to má sugesce, že jsou to normální věci, jen že si je spojuji s nadpřirozenem. Navíc jsem sestra a bohužel pracuji v zařízení -hospic a už mi to leze na mozek :-/

  • Je to opravdu zvláštní. Ja na takove věci nevěřím ale byla sem svědkem par momentu kdy sem uvažovala jestli je to vůbec mozne. Hlídala sem sestrenku a ona porad na nekoho mluvila a ukazovala jakoby si s někým hrala. Doma slychavam kroky po parketach a nekdy po pude. Přemístuji se nám věci atd.. Nic s tim neděláme a myslim ze to ani nejde. Proste si snažím udělat odstup a ne všímat si toho.

  • já na tohle věřila-nevěřila...ale po tom, co jsem zažila u známého s kamarádkou v bytě vím,že to fakt existuje... :( např. ...všichni jsme seděli v obýváku a kámoška šla na wc...a slyšela jsem, jak klepe na dveře...ještě jsem si říkala a smála se, proč si klepe na dveře :D ....ona přišla vysmátá a ptala se nás, kdo jsme jí tam klepaly...Aha...nikdo....nebo jsme ještě zažily, jak někdo cinká se skleničkami v kuchyni...a další...např.jeho 2 malé děti po bytě vidí chodit malou holčičku a dokonce si s ní prý povídali...nechápu z toho...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist