Uznání

Otázku položila: Bývalá uživatelka #19756 31.8.2011 11:00

Holky, pochválí vás někdy někdo? Třeba za práci doma? Nebo to tak je jen u nás, že mi tu nikdo nepoděkuje, spíš naopak. Beru se tu jako samozřejmost a když náhodou jeden den něco není, tak je hned zle. Copak chci tak moc?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Není to jen u vás;) také jsem to doma tak měla a nešlo s tím hnout hádkama, ani ukřivděným brekem. Bylo to tak do mých devatenácti a kdybych se hned po maturitě neodstěhovala, bylo to by to tak snad do ted;) I když bych se doma přetrhla, tak máma vždycky našla něco za co mi mohla vynadat. Pochvala se nekonala nikdy;)

  • Verousek8931.8.2011 11:15

    Tak jestli myslíš pochvalu za uklizenou koupelnu nebo za uklizené nádobí, tak takové pochvaly nedostávám a přijde mi to trošičku divné dostávat za to pochvaly, u nás mi přítel pomáhá (teda jak kdy a jak s čím :D), takže to bychom se museli chválit navzájem :D ale za co dostávám pravidelně pochvaly je za uvařené jídlo. To si přítel vždy pochutná až je kolikrát nadšený, takže za to pochvalu dostanu :) Já třeba přítele pochválím za uklizené prádlo, protože to je pro něj nadlidský výkon :DDD

  • no, takže mě manžel nepochválí, kolikkrát si ani nevšimne, že je uklizeno, že jsem umyla okna atd atd.. u nás doma- u rodičů jsem nedělala takřka nic, jen jsem si vždy uklidila pokoj a to z toho důvodu, že matka mě vedla tím stylem, že to akorát udělám špatně (třeba nevytřu podle jejich představ), tak si to vždy udělala sama...

  • Ahoj, když jsem bydlela u rodičů, tak jsem to měla přesně jako ty, také nic nepomáhalo, jediné co zabralo bylo, že jsem se odstěhovala:-) takže teď bydlím s přítelem, mám svatý klid, všechno si dělám kdy chci a jak chci, a když např. neumyju nádobí, nic se neděje. :-) tak hodně nervů, útěchou je, že tohle netrvá věčně.

  • Tak mě taky určitě přítel nechválí za umyté nádobí a vysáté koberce, ani bych to nečekala, ale jak píše Verousek, za jídlo mě pochválí vždycky a to mi stačí:-)

  • petulinkaa1331.8.2011 18:33

    me manzel chvali za skoro vsechno a udela mi to radost a ja ho take pochvalim,je to krasny a jsem rada,ze manzel nic nebere jako samozrejmost :-)

  • Občas mě chválí za vaření, ale jinak všechno berou jako samozřejmost... a když náhodou udělám něco jinak,tak dostanu i vynadáno než pochváleno :-( Když jsou naši pryč, tak si dělám všechno jak chci, mám naklizíno a netrávím uklízením hodiny, a cítím se doma líp. Hned jak budu moct, odstěhuju se...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist