Úzkost?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #392417 4.4.2019 6:35

Ahoj. Včera jsem po sledu několika hádek a neporozumnění s přítelem večer volala, byl u kamaráda. Podotýkám že mému příteli je 19, mně 18. Je to už můj třetí nějaký takový vztah. Volali jsme, řešili jsme jak se uvidíme apod. a najednou přítel řekl, že mi musí něco říct. Zeptala jsem se ho, jestli nejde o něco s nějakou jinou, a to prý zamítl. Jsme spolu rok. Vypadlo z něj, že ho náš vztah přestal bavit, ale že mě furt strašně miluje a nechce o mně přijít. Je to takový typ kluka co si rád užívá mladýho života. Já se v tom telefonátu rozbrečela, večer jsme si ještě psali a vyřešíme to prý dnes, jak to vidí dobudnoucna a tak... ale mně je od toho včerejšího telefonátu strašně špatně, mám pocitově uplně zcvrklý žaludek, pořád mě přejíždí husí kůže, prostě cítím že mám nervy, depku nebo já nevím.. potřebuju dnes jít do školy, a jelikož mám před maturitou tak mě to bude celkem omezovat.. není prosím cokoli, co by mi aspoň na ten zcvrklý žaludek pomohl? Strašně se bojím že se se mnou rozejde...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy4.4.2019 7:58

    Neshody ve vztahu vždycky bolí, ale věř, že zůstávat s nějakým jen kvůli lítosti je horší než se rozejít. Je mu 19, chce si užívat, to je teď bohužel u mladých dost běžné :-( Pokud na to opravdu dojde, tak se hlavně neponižuj, nepros, neslibuj hory doly, to je to nejhorší. Vztah musí chtít oba, jen jedna strana to nezachrání. A ano, žaludek máš stažený nervozitou a očekáváním špatných rozhodnutí, s tím teď nic neuděláš.

  • Alespoň se můžeš trochu připravit na to, že asi přijde špatná zpráva. Ale jak píše tady Francy zkus si zachovat trochu hrdosti a nijak se neponižuj.
    Nervy a slzy jsou určitě normální. A věř, že vždycky všechno zlé je pro něco dobré. S odstupem času zjistíš, že ti to něco dalo.
    Třeba budeš mít více času na učení a bez závazku si víc užiješ pomaturitní oslavy ;-)
    Zkus si představit, že by za tebou s takovým problémem přišla tvoje kamarádka....co bys jí poradila?

  • Na poradny vztah jste ještě mladí... Ono chvilku trvá než člověk přijde na to co doopravdy chce, bohuzel kluci na to přijdou často až po 30citce někteří i pozděj. Mě se kvůli tomu rozpadl dlouholetý vztah...já chtěla zázemí, dítě a partnera na kterého se můžu spolehnout. On chtěl zábavu, chlast, kamarády, svobodu...

  • Ahoj, já tedy nejsem žádný vztahový poradce, ale třeba mně docela dost hodně pomohlo na úzkosti cbn olej, který mi doporučil můj syn... Tomu to doporučil tedy taky nějaký kamarád, ale musím říct, že od té doby, co ho užívá se srovna i on a to už je co říct :-) Kdyby náhodou někdo také chtěl zkusit, mrkněte sem - https://www.cibdol.cz/cbn-olej

  • Já proti úzkosti používám produkty jako je Čekanka od https://imunity2go.cz/produkt/harmonelo-bifi/. Mám totiž ráda, když se stravuje zdravě a dopřávám si také ráda kvalitní produkty. No a kombinací obojího je určitě cokoliv od imunity2go… To byste nevěřili, kolik mých kamarádek z okolí v různém věku tohle konzumuje. Až jsem se divila, jak moc jsem pozadu.

  • Michalakalabova13.5.2021 10:56

    Proti úzkosti perfektně funguje přírodní kratom, který se v jiných zemích používá místo alkoholu nebo kávy https://kratomlevne.cz/ Užívám ho sama už víc jak půl roku a jsem s ním naprosto spokojená. Při správném dávkování dokáže udělat pěkný den a navíc se mi i hodně zlepšil spánek. Objednávám si ho s levnou dopravou do zásilkovny.

  • Janatova2.11.2021 22:46

    Kamarádka mi poradila, abych vyzkoušela při řešení častých úzkostí konopný olej. Tak jsem dala na její radu a objednala si 10% CBD olej https://www.cbdcko.cz/cbd-oleje/cbd-olej-jahoda-10-10ml/ s příchutí jahod. Užívám ho pravidelně a cítím se díky němu daleko lépe.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist