Už si ve vztahu nevím rady

Otázku položila: Bývalá uživatelka #58154 2.5.2013 21:28

Ahoj holky, mám přítele a jsem s ním 3 roky. Mě je 18 a jemu bude 20 let. Za ten vztah mě stihl několikrát podvést, ale na druhou stranu mě moc miluje a plno věcí popírá, takže vlastně ani už nevím co byla pravda a co ne. Teď máme relativně klid, ale zjistila jsem, že chodí na takové ty divné stránky seznamky a píše si tam s holkami a já nevím jestli to mám řešit nebo ne..... co myslíte?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Určitě bych nebyla s klukem, který mě několikrát podvedl, i kdyby mě miloval sebevíc. To se prostě NEDĚLÁ. Myslím, že by sis měla sama sebe začít víc vážit a najít k sobě i někoho, kdo si tebe bude vážit. Jsi mladá, nezahazuj se s někým, kdo evidentně neví, co chce. :)

    A vím, o čem mluvím, vztah bez důvěry není vztah a sama jsem loni jeden takový skončila. A to, jak to máme s novým přítelem teď, je naprosto nesrovnatelné.

  • tak podle toho, co píšeš, tento klučině tě určitě nemiluje... promiň za upřímnost.

  • Řekla bych,podle toho co píšeš,že jsi moc hodná a splachovací,on to ví a jen toho využívá,vždycky tě zase ukecá.Já bych ho kopla tak leda někam,pardon.Co s takových chlapem.Hlavně si polož otázku,jestli ho miluješ ty a vlastně za co,když mu nemůžeš ani věřit.

  • Ahoj, jak už se tu psalo, kopla bych ho někam. Navíc pokud tě podvedl už víckrát. Jedno podvedení(a to ještě záleží na tom jaké) by se možná dalo ještě odpustit..
    Já jsem měla podobnou zkušenost, akorát jsem zjistila, že mě přítel podváděl už aspon rok a ten den co jsem to zjistila, jsem se prostě sbalila a odešla. V takovém vztahu žít se nedá, asi jsi vážně moc hodná a splachovací.. A on to dobře ví. Takže podvádět tě bude určitě dál. Rozumím ti, asi ho miluješ, ale takové věci se v lásce nedělají, takže on tebe evidentně ne. Já jsem s tím svým ex byla skoro šest let a to už je pěkná doba. Dýchala bych pro něho, ale co je moc to je moc. Nedokázala bych tak dál žít..

  • Určitě to řeš, přece nechceš být ve vztahu, kdy se nemůžeš ani trochu druhému důveřovat. A navíc, víš co a s kým si tam píše? Podvedl te několikrát, a tohle by jsi mu už neměla tolerovat. Určitě bych si ale nejdřív zjistila co píše... Ale i tak bych z toho nebyla v klidu....
    Byla jsem v podobné situaci před 2 měsícema. Přítel mě behem 9 měsícu podvedl 2x, né přímo pohl. styk, ale myslím, že to k tomu nemelo daleko a vlastne to ani do ted nevím, nemužu vedet, jestli mi nelže... A kdyby jednou zašel od té doby, co jsem to zjistila na nejakou seznamku, končím s ním, i když vím, že mě miluje... Tohle se prostě nedělá. Vem si, že by si s ním měla být, s čimž asi počítáš, když s ním už jsi 3 roky, dalších zbytek X let, měli spolu děti a on ti dělal tohle? Je lepší tohle řešit dřív než později :-)
    A hlavu vzhůru, je plno kluku, kteří by tě milovali, na světě :)

  • Dovedeš si představit být v nejistotě co za tvými zády dělá celý život? Neváží si tě a nezaslouží si tě. Najdi si někoho, kdo tě bude opravdu milovat a poznáš, jaký to pak bude rozdíl. Takhle tě jen využívá a dál si bude flirtovat nebo tě podvádět a nemusíš o tom ani vědět. Takoví chlapi se nezmění, to mi věř.

  • souhlasim s holkama - když to dělá stále dokola, neváží si Tě. a ještě ve vašem věku a během prvních třech let...když už jsou spolu ti dva třeba deset let a ten vztah má různé krize a zevšednění, tak se snad i ta nevěra dá někdy pochopit, ale takhle brzo? My jsme spolu skoro čtyři roky a nedovedu si představit, že by mě podvedl - nechápala bych důvod.
    I když Klidně mu mužeš dát poslední šanci, ale to bych pak nastavila jasný pravidla, co ve vztahu budem dělat a co ne - řekla bych mu, že jakmile by mě ještě jednou podvedl nebo si hledal holku na seznamce, hned odejdu. a taky bych to dodržela. ale spíš bych ho opustila hned;)

  • Jsi mladá potkáš určitě někoho mnohem lepšího...taky jsem to tak měla byla jsem z klukem od svých 16 let byl o 5 let starší po 4 letech jsem zjistila že mu nestáčím nebo že ho už nebavím chodíl do bordelu, podváděl mě kde mohl ale přitom do očí mě dokázal vyznat lásku byla jsem hloupá a hlavně zamilovaná jednou jsem ho nachytala při činnu na jednej akci si to tam rozdával na záchodcích s nějekou holkou a to mě otevřelo oči ..chvilku to bolelo přece jen to byla životní láska :-D ale ted jsem ještě více štastnější mám manžela a na cestě miminko a jak se ke mě chová je to něco užasného ale stejně někdy mám tokové ty zachvěty že mě někde podvádí....jen ti chci říct odejdi ukaž mu že nejsi kus hadru ...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 543 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist